Dicle Nehri’nde Kaybolan Kız Çocuğun Cesedi Bulundu

Dicle Nehri’nde Kaybolan Kız Çocuğun Cesedi Bulundu

Cizre'de Dicle Nehri’nde yüzen 8 yaşındaki Berivan Azrak suda kayboldu. Yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucu Berivan Arzak’ın cesedine ulaşıldı. Şırnak’ın Cizre ilçesinden geçen Dicle Nehri’ne giren 8 yaşındaki Berivan Azrak,...

Cizre'de Dicle Nehri’nde yüzen 8 yaşındaki Berivan Azrak suda kayboldu. Yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucu Berivan Arzak’ın cesedine ulaşıldı.

Şırnak’ın Cizre ilçesinden geçen Dicle Nehri’ne giren 8 yaşındaki Berivan Azrak, suda kayboldu. Ablasıyla beraber nehir kenarına giden Berivan, suda kısa bir süre yüzdükten sonra gözlerden kayboldu. Kısa bir süre sonra olayın duyulması üzerine nehir kenarına giden ailesi ve yakınları çocuğu aramaya başladı. Kendi çabalarıyla çocuğu aramaya çalışan yakınları çocuğun izine rastlayamadı. Sonradan olay yerine gelen Cizre Belediyesi’ne ait arama-kurtarma ekipleri suya girerek arama çalışmaları başlattı.

Yapılan arama-kurtarma çalışmaları sonucu Berivan Azrak’ın cansız bedenine ulaşıldı. Arama kurtarma ekipleri tarafından bulunan ceset, olay yerinde bulunan 112 Acil servisi ambulansı ile Cizre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Berivan’ın cesedi morg da yapılacak otopsiden sonra morg önünde bekleyen ailesine teslim edilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.