Devlet Bahçeli: Kimse ülkücüleri sokağa çekemez

Devlet Bahçeli: Kimse ülkücüleri sokağa çekemez

MHP lideri Bahçeli, ülkücüler üzerine çeşitli oyunlar oynandığı ve kendilerini sokaklara çekmek isteyenlerin bulunduğunu ileri sürdü ve ekledi: Kimse bizi sokağa çekemez.

Devlet Bahçeli, MHP'ye ve ülkücülere sandık yerine sokağı adres göstermek isteyenlerin bulunduğunu belirtti. Bahçeli şunları söyledi:

"SOKAKTA İŞİNİZ GÜCÜNÜZ OLMAYACAK"

"Bazıları var sandık yerine sokağı telkin ediyor. Dava arkadaşlarımızı, ülkücü kardeşlerimizi sokağa çekmek istiyorlar. Genç dava arkadaşlarıma özellikle sesleniyorum: Sokakta hiçbir şart altında işiniz gücünüz olmayacak. Sokak kanlıdır, karanlıktır, dibi görülmeyen bir kuyudur orada işiniz yok. Çözüm sokakta değil, sandıktadır, demokrasi içindedir. Gençler sokak yerine sandığa giderseniz. Başbakan’ı havada takla attırıp yere çarptırırsınız. Sonra baktığınızda bir partiyi de iktidara taşırsınız. Oy kullanmayanlara sesleniyorum, gençlerimize sesleniyorum: Sandığa gidin, yaş grubunuzu da alın el ele tutuşup sandığa gidin. Türkiye’nin geleceğisiniz, birlikte hareket ederseniz. Bu iktidar seçimde Abbas yolcudur. Türkiye’de 30 Mart bir sonuç"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.