DEVA Partisi Karatay İlçe Başkanı Tahralı: "Halkın gündemi farklı iktidarın farklı"

DEVA Partisi Karatay İlçe Başkanı Tahralı: "Halkın gündemi farklı iktidarın farklı"

DEVA Partisi Karatay İlçe Başkanı Tahralı, dünya ile AKP iktidarının hatta Türk halkının gündeminin çok farklı olduğunu söyledi.

Deva Partisi Karatay İlçe Başkanı Ahmet Tahralı, son günlerde dünya ve Türkiye’de yaşanan gelişmeleri yazılı bir açıklama ile değerlendirdi. Devam eden pandemi ile birlikte Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaşın özellikle gelişmiş ülkelerin önceliklerini değiştirdiğine dikkat çeken Deva Partisi Karatay İlçe Başkanı Tahralı, “Başta Avrupa olmak üzere birçok ülkenin artık birinci gündemi, gıda ve enerji. Türkiye’nin ise iki gündemi var. Birincisi; Nasıl geçinebiliriz? Sorusunun cevabını arayan halkın gündemi. İkincisi ise; Koltuğumu nasıl koruyabilirim? diyen iktidarın gündemi. Maalesef bu iki gündem maddesi arasında sıkışan Türkiye’de başta ekonomi olmak üzere her şey kötüye gidiyor” şeklinde görüş belirtti. 
Türkiye’nin önündeki tıkanıklığı açabilecek tek yolun sandık olduğunu belirten Ahmet Tahralı, kendini Yerli ve Milli diye tanımlayan Cumhur İttifakına seçim çağrısında bulunarak; “İktidarda bulunduğunuz 20 yıl içinde eğitimde 15’den fazla reform gerçekleştirdiniz. Sonuç? Tam bir felaket. Adaletle ilgili 4 kez paket açıkladınız? Toplumun Adalete olan güveni ortada. Açıkladığınız Demokratikleşme Paketini kendiniz bile hatırlamıyorsunuz. Hazineden tek kuruş çıkmayacak diye açıkladığınız Kur Korumalı ekonomik modelin hazineye 3 aylık maliyeti 20 milyar TL’nin üzerinde. Üstelik şimdi bu sistemi yabancı para birimlerine açtınız. Dünyada eşi benzeri olmayan bu sistemin, sürdürebilirliği mümkün değildir. Kısacası; topluma reform diye sunduğunun tüm çalışmalar fiyasko ile sonuçlandı. Cumhur İttifakı olarak yapacağınız en büyük reform, halkın önüne sandığı getirmek olacaktır” diye konuştu. 
Deva Partisinin erken veya zamanında yapılacak seçime hazır olduğunun altını çizen Deva Partisi Karatay İlçe Başkanı Ahmet Tahralı, “Amblemimizdeki ‘Damla’ artık bizim için sadece bir sembol haline gelmiştir. Çünkü o damlalar birleşti bugün koca bir deniz hatta okyanusa dönüşmüştür. Bunun yansımasını inşallah yapılacak ilk seçimde herkes görecektir” dedi. 
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.