Derin Eğitim Kurumları’nda anlamlı etkinlik

Derin Eğitim Kurumları’nda anlamlı etkinlik

Derin Eğitim Kurumları’nda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Derin Eğitim Kurumları’nda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte öğrenciler dans gösterileri düzenledi ve sihirbazlık, Bubble Show gösterileri yaptı. Etkinlik müzik grubu gösterileriyle etkinlik devam etti.

whatsapp-gorsel-2023-12-05-saat-17-32-13-2a232b99.jpg

Etkinlikte konuşan Derin Eğitim Kurumları Genel Müdürü Tuba Uysal Bayraç, “Derin Eğitim Kurumları olarak böyle anlamlı bir günde sizlerle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bildiğiniz üzere Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık’ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür. Asıl olan sadece bugün de değil sürekli olarak pek çok açıdan farklı engellerin aslında engel olmadığına dikkat çekmek ve her engelin kendi içinde pek çok farklı özellikleri olduğunu göstermektedir. Bu özel gün özel bireylerimizin haklarına vurgu yapmak, toplumsal farkındalık oluşturmak ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak sosyal hayata tam anlamıyla katılımlarını sağlamak adına hepimize birer fırsattır.

whatsapp-gorsel-2023-12-05-saat-17-32-14-17b7ffda.jpg

whatsapp-gorsel-2023-12-05-saat-17-32-14-d5c0de20.jpg

Bildiğiniz gibi Derin Eğitim Kurumları 2013 yılından bu yana tüm özel bireylerin akademik ve sosyal yönden gelişmesi topluma kazandırılması için uğraş vermektedir. Derin Eğitim Kurumları olarak 5 şube 85 kişilik güçlü eğitim kadrosu, yönetim kadrosu, terapistleri, 150 toplam personeli ve 1700 öğrencisi ile bu alanda Konya’da ve Türkiye’de adından başarılarla söz ettiren bir kurum olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün sizler için özel bir program hazırlandı. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve çalışma arkadaşlarıma ayrıca Derin Özel Çocuklar Eğitim Derneği’mize, kurucumuz Mercan Sarı’ya bu organizasyonu planlayan ve yürüten Meram Derin Otizm şube müdürümüz Betül Kurtça’ya ayrıca programımızın gerçekleşmesine katkı sağlayan Konya Meram Gençlik Merkezine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.