Derici: En zor maç olacak

Derici: En zor maç olacak

Anadolu Selçukspor’un başarılı oyuncusu Okan Derici Kırklarelispor maçının bu sezonun en zor maçı olacağını yeni stadyumun açılışın yapılacağını ve bununda taraftar açısından etkili olacağını ifade etti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta devrenin son maçına hazırlanan Anadolu Selçukspor’da  orta saha oyuncusu Okan Derici Kırklareli deplasmanını zor geçeceğini ifade etti.

Derici Ümraniyespor karşılaşmasından alınan bir puanın küçümsenmemesi gerektiğini belirterek: “ Ancak biz buna rağmen kaçırdığımız galibiyete üzülüyor ve oynadığımız futbolun karşılığının bu olmadığını düşünüyoruz. Çok iyi bir hazırlık evresi geçirdik ve maça iyi hazırlandık. Sahaya çıktığımızda da iyi futbol oynadık. Baktığımız zaman sezon içinde bu tür maçlarımızın sayısı fazla. İyi futbol oynayıp öne geçtiğimiz halde kazanamadığımız maçlar var. Bunun için üzgünüz. Sonuçta beraberlik ile yetinmek zorunda kaldık. Takımımızın potansiyeli daha yukarda. Öne geçtiğimiz ve önde götürdüğümüz birçok maçtan beraberlik ile ayrıldık. Bu kayıpları üst üste koyarsak çok daha iyi yerde olurduk. Bu takıma ilk geldiğimde play-off oynarız diye düşünmüştüm. İnşallah bunu sağlamak adına daha çok çalışacağız” dedi.

ZOR MAÇ OLACAK

2014-2015 Futbol sezonunda formasını giydiği Kırklarelispor ile bu hafta zor bir maça çıkacaklarını belirten Okan Derici : “Güçlü bir rakip ile oynayacağız. Bu sezon iyi bir çıkış yakaladılar. Bizim maç ile birlikte stadyumun açılışını da yapacaklar. Bu nedenle tribünler dolu olacaktır. Bu sezon oynayacağımız en zor maç olur diye düşünüyorum. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah takım arkadaşlarım ile birlikte çok çalışıyoruz. Bu maçta gol atmayı ve kazanmayı çok istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.