Deri Konfeksiyoncuları Derneği’nin Yeni Başkanı Yakup Teleke Oldu

Deri Konfeksiyoncuları Derneği’nin Yeni Başkanı Yakup Teleke Oldu

Türkiye’nin deri ihracatında büyük pay sahibi olan Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği’nin (TDKD) seçimli genel kurulu yapıldı. Derneğin yeni başkanı Yakup Teleke oldu. Teleke, seçimden sonra yaptığı konuşmada, “Bayrağı, deri...

Türkiye’nin deri ihracatında büyük pay sahibi olan Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği’nin (TDKD) seçimli genel kurulu yapıldı. Derneğin yeni başkanı Yakup Teleke oldu.

Teleke, seçimden sonra yaptığı konuşmada, “Bayrağı, deri sektörü için çok önemli bir isimden devralıyorum. TDKD bugün Mehmet Ali Dinç’in çabalarıyla çok iyi bir yere geldi. Ben ve ekibim derneğimizi çok daha ileri seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi. İhracatın Türk deri sektörü için en önemli iş kolu olduğunu dile getiren Teleke, “Türkiye’nin ihracatta 2023 hedeflerine ulaşması için sektörümüz her bir paydaşıyla ara vermeden çalışıyor. Yeni pazarlar, bizler için kritik önem taşıyor. TDKD olarak üreticilerimize yeni pazarların keşfedilmesi konusunda yol açmak bizim asli görevimiz. Yeni pazar daha fazla ihracat anlamına geliyor. Sektörümüzün 2023 hedefini tutturacağımdan şüphem yok.” ifadelerini kullandı.

Yakup Teleke’nin başkanlığındaki Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Remzi Özbay, İbrahim Aydoğan, Zeynel Bayrak, Celal Ayyıldız, İdris Demir, Beycan Gönlüşen, Şenol Ayvaz, Kıyasettin Timuçin, Ömer Babat ve Cemkerem Çaputlu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.