Dereci: Demokrasi İle Yönetilen Ülkelerde Bunlar Olmaz

Dereci: Demokrasi İle Yönetilen Ülkelerde Bunlar Olmaz

Kars Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Murat Dereci son zamanlarda yaşananları değerlendirdi. Dereci, fişlemeler, hukuk, TEOG sınavları, Bank Asya gibi konularda yazılı ve görsel basında yazılıp...

Kars Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Murat Dereci son zamanlarda yaşananları değerlendirdi. Dereci, fişlemeler, hukuk, TEOG sınavları, Bank Asya gibi konularda yazılı ve görsel basında yazılıp çizilenlerin insanları derinden üzdüğünü ifade ederek, "Demokrasi ile yönetilen ülkelerde bunlar olmaz." dedi.

Başkan Dereci yaptığı açıklamada, "İnşaatlarda birinci ölüm sebebi düşme olduğu, işçi sayısının iki kat arttığı ve buna karşılık denetimin üçte bir düştüğü, bu gidişle Fiş İşleri Bakanlığı (FİB)'in kurulmasının yakın olduğu, (KOD:111) hukukçuların vicdanları ile cüzdanları arasında yapacağı tercih, eğitim işkencesine çare (TEOG) Bank Asya devlet eliyle batırılmak isteniyor.' Bunlar ne mi? Yazarların son bir haftada attıkları başlıklar. Ne karamsar değil mi? Bunlar bir demokrasi ülkesinde olur mu? Maalesef üzülerek söylemeliyim ki oluyor. Yine de bizler demokrasi ve hukuktan umudumuzu kesmiyoruz ve geleceğe umutla bakıyoruz." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.