Derebağ takımdan memnun

Derebağ takımdan memnun

Selçuk Üniversitesi'nde yeni sezon hazırlıkları devam ederken Kulüp Başkanı Yunus Derebağ takımın genel durumundan memnun olduklarını ve bu sezon ligin iyi basketbol oynayan seyir zevki yüksek bir tak

Selçuk Üniversitesi'nde yeni sezon hazırlıkları devam ederken Kulüp Başkanı Yunus Derebağ takımın genel durumundan memnun olduklarını ve bu sezon ligin iyi basketbol oynayan seyir zevki yüksek bir takım izlettirmek için çalıştıklarını söyledi.
Torku Selçuk Üniversitesi'nde yeni sezon hazırlıkları devam ederken Kulüp Başkanı Yunus Derebağ takımın genel durumundan memnun olduklarını ve bu sezon ligin iyi basketbol oynayan seyir zevki yüksek bir takım izlettirmek için çaba harcadıklarını ifade etti.  T2BL temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeni sezon için umutlu konuşan Torku Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Yunus Derebağ, “Yaptığımız transferlerle iyi bir ekip oluşturduk. Antrenörümüz Ajlan Kavaslıoğlu da basketbol da kariyeri başarılarla dolu bir spor adamı. Yönetim teknik heyet ve oyuncular olarak bu sezon ligin iyi basketbol oynayan seyir zevki yüksek bir takım izlettirmek için çaba harcıyoruz. Transfer çalışmalarımız da yaptığımız yabancı transferi ile tamamlandı. Artık takım olarak tamamen lig öncesi hazırlıklarına motive olduk. İnşallah bu yıl mutlu sona ulaşırız. ” dedi. Derebağ, yeni sezonda tüm şehrin desteğine ihtiyaçlarının olduklarını ifade ederek,“Şehirdeki tüm dinamikleri bir araya getirerek kulübümüzü Beko Basketbol ligine taşıyacağımıza inanıyoruz. Ancak basketbol ikinci liginde Konya’yı temsil eden tek takım olarak şehrin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. İş adamları ve Selçuk Üniversitesi yönetimi bir araya gelerek bugüne kadar istediğimiz başarıyı yakalayamasak da sportif anlamada önemli çalışmalar yaptık. Şehirde daha geniş kapsamlı bir birliktelik sağlayarak basketbolda en üst düzeyde mücadele etmeliyiz” diye konuştu.
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele verecek olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları sürüyor.  Selçuk Üniversitesi bugün Uşak’a giderek Uşak Üniversitesi ile karşılaşacak. 5 Eylül’de İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin konuğu olacak temsilcimiz 6 Eylül’de ise yine İzmir’de Gelişim Koleji ile karşılaşacak. İzmir turnesini 7 Eylül’deki İzmirspor maçı ile tamamlayacak sarı-mavililer dönüşte Manisa’da 8 Eylül’de Vestel ile karşı karşıya gelecek.
Sarı Mavililer 12-14 Eylül tarihlerinde ise Ankara’da Maliye Milli Piyango, İstanbul BB ve Söğütsen Seramik ile dörtlü turnuvada karşı karşıya geldikten sonra 18-20 Eylül tarihlerinde Federasyon Kupası’nda mücadele edecek. Yarı finale kalması durumunda 23-25, finale kalması durumunda ise 29-30 Eylül tarihleri arasında kupa maçlarını oynayacak temsilcimiz ligin ilk sınavını ise 6 Ekim’de kendi evinde Banvit Kırmızı ile kendi evinde oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.