Derebağ: Hedef 1. Lig

Derebağ: Hedef 1. Lig

Selçuk Üniversitesi, yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki Pazartesi günü başlıyor

Selçuk Üniversitesi, yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki Pazartesi günü başlıyor. Sarı-mavili kulübün başkanı Yunus Derebağ, güçlü bir ekip kurduklarını ve tek hedeflerinin beko Basketbol Ligi’ne çıkmak olduğunu söyledi.

Torku Selçuk Üniversitesi’nde Başkan Yunus Derebağ yeni sezonda güçlü bir ekip kurduklarını ifade ederek, Beko Basketbol hedefine mutlak surette ulaşmak istediklerini söyledi. Yeni sezonda da TB2L’de mücadele etmesi garantileşen ve bu doğrultuda takıma takviyeler yapmaya devam eden Selçuk Kartalları’nda başkan Yunus Derebağ hedefe ulaşmak adına ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Başkan Derebağ, “Sezona bildiğiniz gibi hoca transferiyle başladık ve takımımıza Türk Basketbolu’nun değerli isimlerinden birini getirdik. Ardından da 6 oyuncu transferi yaptık. Bu sırada Hacettepe ile de Beko Basketbol Ligi haklarının devri noktasında görüşmeler olmuştu. Ancak Hacettepe lige devam etme kararı alınca, yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Güçlü bir ekip kurmaya çalışıyoruz. Yönetimsel ve teknik anlamda daha profesyonel ve kurumsal bir kulüp olmak adına çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah yeni sezonda hedefimize ulaşacağız. Sezon sonunda yaptığımız hataları ve doğruları tartışarak masaya yatırdık. Yeni sezonda bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz.” dedi.

KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU

Derebağ transferde ki son durum noktasında ise, “Amerikalı bazı oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu oyuncular hocamızın istediği isimler. Bunlardan en az 2 tanesi ile anlaşma sağlayacağız. Ayrıca yerli isimlerde de görüşmeler devam ediyor. En geç kampa kadar kadro oluşturma çalışmalarının büyük oranda tamamlanacağı gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz” şeklinde konuştu. Erkekler 2. Ligi’nde şampiyonluğa oynayacak bir kadroyla yola çıkacak olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde, yeni sezon hazırlıkları programı belli oldu. Sarı-mavililer 6 Ağustos Pazartesi günü Konya’da toplanırken, 7 Ağustos Salı günü sezonun ilk çalışması yine kendi tesislerinde gerçekleştirilecek. 17 Ağustos Cuma gününe kadar Konya’da çalışacak olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde, ilk etabın ardından sporculara 2 günlük bayram izni verilecek. Torku Selçuk Üniversitesi’nde bayram izninin ardından yeni sezon hazırlıkları Zonguldak Dedeman otelde gerçekleştirilecek kamp ile devam edecek. 20 Ağustos’ta Zonguldak’a gidecek olan sarı-mavililer burada 12 gün kalacak. Bu kampın ardından ise sezon öncesi son hazırlıklar ise Konya’da devam edecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.