Deniz Seki'yi İlk Ziyaret Eden Kardeşleri Ve Menajeri Oldu

Deniz Seki'yi İlk Ziyaret Eden Kardeşleri Ve Menajeri Oldu

‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan yeniden cezaevine giren şarkıcı Deniz Seki’nin cezaevindeki ilk ziyaretçileri kardeşleri Serkan ve Serdar Seki ile menajeri Özgür Aras oldu. Hakkında 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan ve yakalama kararı...

‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan yeniden cezaevine giren şarkıcı Deniz Seki’nin cezaevindeki ilk ziyaretçileri kardeşleri Serkan ve Serdar Seki ile menajeri Özgür Aras oldu.

Hakkında 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan ve yakalama kararı nedeniyle 6 aydır aranan Deniz Seki, 15 Kasım Cumartesi günü yakalanıp gözaltına alınmış, ertesi günü tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bugün sabah saatlerinde Seki’yi kardeşleri Serkan ve Serdar Seki ile menajeri Özgür Arslan ziyaret etti. Cezaevinde yaklaşık yarım saat kalan Seki’nin yakınları basın mensuplarının sorularına cevap vermek istemedi.

Deniz Seki’nin moralinin iyi olmadığını belirten kardeşi Serkan Seki, “Kendisi iyi olmaya çalışıyor. Kendisi, cezaevinde olmasının adaletsizlik olduğunu, çifte standart uygulandığını düşünüyor.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.