'Demokratikleşme Paketi'ni Önemsiyor, Destekliyoruz'

'Demokratikleşme Paketi'ni Önemsiyor, Destekliyoruz'

Makarna Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu (MBTG) Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Demokratikleşme Paketi'nin toplumun taleplerini karşılamak için düşünülen iyi niyetli sonuçları vermesini temenni etti.

Makarna Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu (MBTG) Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Demokratikleşme Paketi'nin toplumun taleplerini karşılamak için düşünülen iyi niyetli sonuçları vermesini temenni etti. Tiryakioğlu, açıklanan demokrasi paketini ülkenin geleceği, birlik beraberliği için önemsediklerini ve desteklediklerini söyledi.

Tiryakioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

"Ülkeler bireysel ve toplumsal olarak gelişmek zorundadır. Gelişen toplumlar da ihtiyaçların değişimi ile taleplerin de artması beklenen bir durumdur. Bugün açıklanan demokrasi paketi, inşallah toplumun taleplerini karşılamak için düşünülen iyi niyetli sonuçları verir. Birlik ve beraberlik bozulmadan, kutsal meclisimizin çatısı altında, tüm toplumumuzu temsil eden taraflarca bu paketin yasalaştırılması önemlidir. Bunun paralelinde yeni anayasa çalışmalarının da tamamlanması, süreci güçlendirecektir. Demokrasideki gelişmeler ve anayasal haklar her zaman toplumsal uzlaşı ile yapılması gereken konulardır. Ülkemizin geleceği için, birlik beraberliğimiz için Sayın Başbakanımızın açıkladığı demokrasi paketini bu sebeple önemsiyoruz ve destekliyoruz. Süreç içinde paket içinde yer alan konu başlıkları çalışıldıkça daha da netleşecektir."
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.