Demir: Desteğe ihtiyacımız var

Demir: Desteğe ihtiyacımız var

Konyaspor’un tecrübeli isimlerinden Zafer Demir, istenilen sonuçları alamadıkları için kötü günler yaşadıklarını ve psikolojik destekte dahil olmak üzere her türlü desteğe ihtiyaçları olduğunu belirtirken, zor günlerinde kendileriyle birlikte olmak

Sezonun ikinci devresine kötü başladıkları ve buna bir türlü engel olamadıkları için kötü gidişatın devam ettiğini söyleyen Demir, “Ama bu kötü gidişatı hep birlikte düzelteceğiz. Yapılacak başka birşey yok. Mücadelemizi hiç bırakmayacağız. O tarafını hiç düşünmüyoruz ama bu işin play-off’u da var. Şu an kötü durumdayız. Daha her şey bitmiş değil. O yüzden bugünlerde bizimle birlikte olmak isteyen herkese, bize gerçekten inanan insanlara ve Konyalılara ihtiyacımız var. Bizim şu anda psikolojik destekte dahil olmak üzere her türlü desteğe ihtiyacımız var. Asıl destek bu günlerde olmalı. İyi günde zaten herkes yanımızda. Tek isteğimiz bizi gerçekten destekleyecek olan insanları yanımızda görmek” diye konuştu.

Çaykur Rizespor ile yapacağımız maç ile ilgili de değerlendirmede bulunan Demir, “Her maç zor. Kolay maç yok. O gün için hangi takım daha fazla isterse ve bunu da mücadelesi ile sahaya yansıtırsa o istediğini alır. Ama bizim herkesten çok galibiyete, galibiyetlere ihtiyacımız var. Hazırlıklarımızı Nevşehir’de sürdürüyoruz. Son 8 haftaya girdik ve artık bir yerden başlamak istiyoruz. Çaykur Rizespor maçının Konyaspor açısından yeni bir başlangıç olacağına inancımız tam. Kazanmak adına her şeyi yapacağız ve 3 puanı alarak hem haftalardır devam eden kötü gidişimize son verip, hem de kalan haftalar için moral kazanacağız” dedi.
Sezonun ikinci devresiyle birlikte aleyhlerine yaşanan hakem hatalarından canlarının çok yandığını ve puanlar kaybettiklerini de sözlerine ekleyen Zafer Demir, “Hakemler hakkında konuşmak istiyoruz. Ama bu kadar kolay kırmızı kart verilir mi? Bu kadar kolay fauller çalınır mı? İkinci yarının başlamasıyla birlikte hakemlere bir şeyler oldu. Biz lehimize ekstra düdükler çalınsın istemiyoruz. Biz adil ve eşit kararlar verilmesini istiyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.