Del Bosque, Fransa 2016’dan Sonra İspanya Milli Takımı'nı Bırakıyor

Del Bosque, Fransa 2016’dan Sonra İspanya Milli Takımı'nı Bırakıyor

İspanya Milli Takımı teknik direktörü Vicente Del Bosque, Fransa’da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası’ndan sonra ayrılacağını açıkladı.AS gazetesine konuşan Del Bosque, “Ne Euro 2016’dan önce bırakırım ne de sonra devam ederim.”...

İspanya Milli Takımı teknik direktörü Vicente Del Bosque, Fransa’da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası’ndan sonra ayrılacağını açıkladı.

AS gazetesine konuşan Del Bosque, “Ne Euro 2016’dan önce bırakırım ne de sonra devam ederim.” dedi.

Ondan önce istifa etmeyeceğini söyleyen Vicente Del Bosque, “Hayatta kesin bir şey yok. Ama benim niyetim Fransa 2016’ya kadar devam etmek ve sonra bırakmak.” ifadelerini kullandı.

2008 ve 2010 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2012 Dünya Kupası’nı kazanan İspanya, bu yıl Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda gruptan çıkamamıştı.

Bu başarısızlığın ardından Xabi Alonso, Xavi ve David Villa milli takımı bıraktığını açıklarken, Del Bosque onların yerine genç isimleri takıma dahil etmişti.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu’nda 3 maçta 6 puan toplayan İspanya, Slovakya'nın 3 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor. Kötü futbol nedeniyle eleştirilen İspanya grubunda Makedonya ve Lüksemburg’u yenerken, Slovakya'ya 2-1 mağlup olmuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.