Dedeman Ramazan hazırlıklarını tamamladı

Dedeman Ramazan hazırlıklarını tamamladı

Dedeman Konya; her yıl olduğu gibi, bu yıl da, Anadolunun asırlık lezzetlerini, on bir ayın sultanı Ramazanda misafirlerinin beğenisine sunuyor

Dedeman Konya; her yıl olduğu gibi, bu yıl da, Anadolu’nun asırlık lezzetlerini, on bir ayın sultanı Ramazanda misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Alışık olunan damak tatlarına uygun lezzetleri, Tasavvuf müziği eşliğinde, Dedeman Konya’nın ve modern atmosferinde tatmak mümkün. Dedeman Konya Hotel & Convention Center; Açık ve kapalı restoranlarında, 10 kişiden bin 500 kişiye kadar misafir ağırlanabilen salonlarında grup ve münferit iftar yemeklerine ev sahipliği yapıyor. Ayrıca bin 200 kişilik yemyeşil bir de bahçesi bulunuyor.

Ziyafet ve Grup Satış Müdürü Fatih Kocagüzel; canlı fasıl eşliğinde açık büfe ikramların olduğu Safran Restoran ve 18. Kattaki, kentin eşsiz manzarasına hâkim Roof Restoran’da farklı menü seçeneklerinin sunulduğu bir Ramazan konsepti oluşturduklarını belirti. Kocagüzel; her iki restoranında teras imkânının bulunmasının, misafirlere yemek sonrası için de nargile eşliğinde keyifli sohbet imkânı sunduğunu sözlerine ekledi.

Ramazan’da en önemli unsur hızlı servis

Ramazan ayındaki servisi, diğer organizasyonlardan ayıran en önemli özelliğinin hızlı yapılması olduğunu belirten, Dedeman Konya Yiyecek ve İçecek Müdürü Yavuz Sakman, Ramazan Ayı’nda, çok daha kalabalık ve tecrübeli bir kadroyla servis yaptıklarını belirtti. Bin ile bin 500 kişi arası gruplarda bile 45 dakika gibi kısa bir sürede servis yapabildiklerini belirten Sakman, bu yıl için de hazırlıklarını tamamladıklarını aktardı.

Vazgeçemediğimiz tatlar, Ramazan’da da sofralarımızda

Dedeman Konya Mutfak Şefi Ali Murat Dikmen, Selçuklu ve Osmanlı Mutfağı’ndan derin izler taşıyan, damak tadına uygun lezzetleri, Ramazan ayına uygun menüler halinde hazırladıklarını belirtti. Dikmen, Sıcak ve uzun yaz günlerine denk gelen Ramazan dönemi için, hazmı kolay ve hafif menülerin daha çok tercih edildiğini sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.