Dedeman Konya'da Bozkurt dönemi

Dedeman Konya'da Bozkurt dönemi

Dedeman Konya'da uzun yıllardır genel müdürlük yapan Recep Altınok, görevini Hasan Fahri Bozkurt'a devretti. Bozkurt, "Yeniliklerle Konya'ya katkı sağlayacağız" dedi.

Dedeman Konya'da bayrak değişimi yaşandı. Düzenlenen basın toplantısı ile Recep Altınok, görevini Hasan Fahri Bozkurt'a bıraktı. Toplantıya; Dedeman Grup Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, Dedeman Konya Sahibi Nusret Argun, Dedeman Konya Yeni Genel Müdürü Hasan Fahri Bozkurt ve eski genel müdür Recep Altınok katıldı.

TÜRKİYE'NİN ULUSLARARASI İLK OTELİYİZ

Dedeman Grubun ilk otelini 1966 yılında Ankara'da açtığını ifade eden Dedeman Grup Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, birçok noktada otellerinin bulunduğunu ve vatandaşlara kaliteli hizmet sunduklarını aktardı. Uluslararası niteliğe sahip olan ilk yerli otel olduklarını hatılatan Genel Müdür Akçakaya, "Otellerimizde bin 200 çalışanımız var. Markalar ne olursa olsun önemli olan yöneticilerdir. Konya, çok stratejik bir şehirdir. Ayrıca Konya tarım, ticaret, eğitim, sanayi ve turizm şehri olmayı başarmıştır. Konya'nın bizdeki yeri de çok farklıdır" dedi.

DEDEMAN KONYA ŞEHRE AYRI HAVA KATTI

Dedeman Konya Oteli Sahibi Nusret Argun da şimdiye kadar 2 binin üzerinde düğün ve toplantıya ev sahipliği yaptıklarını kaydetti. Yiyecek ve içecek ağırlıklı bir alt yapıya sahip olduklarını vurgulayan Argun, "Bizim tek amacımız şehrimize katkı sağlamaktır. Şehrimizin havasını değiştirmektir. Bir de şehrimizin varolan potansiyeline değer katmak için çalışmaktır" şeklinde konuştu. Dedeman Konya Oteli'nin yeni Genel Müdürü Hasan Fahri Bozkurt da şunları kaydetti: "Ankara Beşevler Otelcilik Meslek Lisesi ve Mersin Çukurova Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunuyum. Yerli ve uluslararası farklı zincirlerde 30 yılı aşkın otelcilik deneyimim bulunuyor. Hilton, Sheraton, Rixos gruplarında üstlendiğim görevler dışında, Ankara'da Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre ve Fuar Merkezi açılış genel müdürlüğü görevini üstlendim. Konya'ya gelmeden önce Anadolu Hotels Downtown Ankara Genel Müdürlüğü, Uluslararası Turizm Profesyonelleri Skal Ankara'nın başkanlığını ve Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. Ayrıca Ankara Turistik Otelciler Derneği ve Turizm Otel Yöneticileri Derneği üyesiyim. Aslen Konyalıyım. Bugüne kadar edindiğim sektördeki uluslararası deneyimlerini ve tecrübelerimi bundan sonra Dedeman Konya'nın başarısı için kullanacağım. Kendi üzerime düşen görevler neyse hepsini üstleniyorum. Konya'nın turizmine ve kültürel bilinirliliğine katkı sağlayacağım. Bilinmeyenleri Konya'ya getireceğim." Eski Genel Müdür Recep Altınok da otelde başarılı işlere imza attıklarını aktararak, konuşmasına şöyle sürdürdü: "Ödül alan bir otel olarak, Konya'yı layıkı ile temsil eden bir firma olmak için çabaladık ve bunu da başardık. Bir işe iyi başlamak, sürdürmek ve iyi noktalamak çok önemlidir. Dedeman gibi tesisler, bizlerin milli değerleridir. Bulundukları şehirlere çok yönlü katkı sağlarlar."

EMRE ÖZGÜL 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.