Dedeman Konya, Türkiyede ilk 10 otel arasında

Dedeman Konya, Türkiyede ilk 10 otel arasında

Dedeman Konya Hotel & Convention Center, Turizm Dünyası Dergisinin her yıl, ülke çapında yaptığı anket sonucunda, geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilk 10 otel arasında yer aldı

Dedeman Konya Hotel & Convention Center, Turizm Dünyası Dergisinin her yıl, ülke çapında yaptığı anket sonucunda, geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilk 10 otel arasında yer aldı.

Konum, Hizmet Zenginliği, Teknik Donanım, Servis Kalitesi ve Otelde Kullanılan Markalar gibi kriterlerin değerlendirildiği ankette, Dedeman Konya Oteli, kişiye özel hizmet anlayışı ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen Çevreci Otel “Yeşil Yıldız” belgisiyle de ön plana çıktı.

Başta iş dünyası olmak üzere uzun süreli konaklamalar, uluslararası kültür turları, eğlence ve spor gibi pek çok ihtiyaca kusursuz hizmet anlayışıyla cevap veren otel orta anadolunun en büyük kongre merkezli şehir oteli olma özelliği taşıyor. Açık ve kapalı alanlarıyla birlikte toplamda yaklaşık 7 bin 500 metrekarelik, bin 300 sabit üyeye sahip Türkiye’nin en güzel ve en aktif sağlık merkezine sahip olan Dedeman Konya, konuklarına uluslararası bir iş otelinin sunması gereken tüm hizmetleri bünyesinde bulunduruyor.

Şehir merkezinde ve komşu illerin ulaşım bağlantı noktasında konumlandırılmış olan Dedeman Konya şehrin hava alanı, otobüs terminali, YHT Garı gibi ulaşım noktalarına sadece 14 dakika mesafede bulunuyor. Dedeman Konya Otelinden şehir merkezine en uzak sanayi merkezine ulaşım ise sadece 15 dakika sürüyor.

Açılışından bugüne pek çok önemli organizasyona ev sahipliği yapan Dedeman Konya’da 300 metrekare büyüklüğünde müthiş bir de Kral Dairesi bulunuyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.