Dedaman Otel Tokat'ta

Dedaman Otel Tokat'ta

Büyük Tokat Oteli Dedeman Park markası ile yeniden doğuyor. Atlas Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun, Tokat'ta Dedeman markası altında yeni bir oteli hizmete açacakları için büyük mutluluk duyduklarını söyledi

 

Dedeman Konya’nın sahibi Atlas Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun Tokat’ta düzenlediği basın toplantısında, yıllardır atıl vaziyette bulunan Büyük Tokat Oteli vesilesi ile Tokat’da bulunmaktan ve Tokat’a yatırım yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Yapıldığı dönem itibari ile Türkiye’nin en güzel turizm yatırımlarından biri olan Büyük Tokat Otel'in yıllar içerisinde yenilenelenemediği ve uzun süredir hizmet veremediğini dile getiren Nusret Argun, Büyük Tokat Oteli'ni 39 yıllığına kiraladıktan sonra çok detaylı fizibilite çalışmaları yaptıklarını belirtti. Argun, yeni deprem, yangın ve asansör gibi yönetmeliklere cevap veremeyen Büyük Tokat Oteli’ni yıkıp yeniden yaparak, Tokat’a yakışacak ve bu köklü şehri iyi temsil edecek sembol bir eser yapmaya karar verdiklerini aktardı. Geçmişten günümüze oda büyüklüklerinden, toplantı anlayışına, restoran konseptlerinden sağlık ve SPA merkezlerine otel standartlarının çok değiştiğini belirten Argun, yeni yatırımın tüm bu ihtiyaçlara eksiksiz cevap vereceğini aktardı.

TOKAT VE ÜLKE TURİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK

Atlas Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun, Dedeman Park Tokat'ın öncelikle kültür ve kongre turizmini canlandırarak, Tokat ve ülke turizmine, daha sonra şehrin sosyal hayatına büyük katkılar sağlayacağına inandığını belirtti. Yola çıkarken Türkiye’nin en köklü Türk Turizm markası Dedeman grubunu yanlarına aldıklarının altını çizen Nusret Argun, zincir bir otel markasının Tokat’a büyük katkılar sağlayacağını belirtti.Nusret Argun, konuşmasına şu şekilde devam etti: Her yatırım bir hayalle başlasa da; fedakarlık, risk almak ve çok çalışmanın bir sonucu olarak ortaya çıkıyor. Benim ve ekibimin en büyük mutluluğu; tüm sıkıntılara, yoğun iş temposuna rağmen ortaya çıkan eserlerimizin istihdam sağlaması, insanlarımız tarafından kullanılması, faydalı olması ve beğenilmesi. En önemlisi de gelecek nesillere güzel eserler bırakmış olmanın sevinci. Ön yargılı olmadan, şeffaf bir yaklaşımla tüm detaylar paylaşıldığında, niyetimizin tam olarak ne olduğunun anlaşılması ve takdir edilmemiz bu zamana kadar bizim en büyük motivasyonumuz oldu. Aldığımız bu güçle, Türkiye’nin birçok iline enerji, sağlık, turizm ve inşaat gibi birçok dalda yatırım yapmış olmanın mutluluğu içerisindeyim. Herkesin bir gün göçüp gideceği bu dünyada, yüce Allah’ım inşallah bizlere de geriye daha fazla faydalı eserler bırakmayı ve iyi anılmayı nasip etsin. Daha 36 yaşında Türkiye’nin en genç valisi olarak Tokat’a atanan rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nun yaptırdığı Büyük Tokat Oteli’ni, geçmişte olduğu gibi sizlere yakışır bir şekilde Tokat’ın ev sahipliğini yapması ve Tokat’ın marka değerine ve kalkınmasına katkı sağlaması için, tüm olanaklarımızı seferber ederek, Türkiye’nin en güzel şehir otellerinden biri olarak ortaya yeniden çıkartacağız. Ödeyeceğimiz kiralar ile Tokat’ın sürekli bir gelire kavuşacak olmasıda ayrıca önemli.Uluslararası standartlarda hizmet veren ve yüzde yüz Türk markası olan Dedeman adı ile hizmete girecek otelimizin şimdiden memleketimize ve Tokat’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Her ne kadar bunları söylesekte eser çıktıktan sonra konunun daha iyi anlaşılacağını düşünüyoruz.”

DEDEMAN PARK TOKAT İDDİALI GELİYOR

Sezz Mimarlık’ın sahibi Sezer Kılıçer’in mimarı olduğu Dedeman Park Tokat projesinde, geniş ve ferah 5 yıldız standartlarında 150 misafir odası, restoranlar, sağlık ve SPA merkezi, konforlu ve ileri teknoloji donanımlı toplantı salonları, konferans-seminer, uydu bağlantılı görüşme, business center, kablosuz internet erişimi gibi modern altyapı olanaklarıyla tüm detaylara yer verilmiş durumda. Dedeman Konya gibi birçok önemli projede görev almış olan Sezz Mimarlık’ın sahibi Sezer Kılıçer, Türkiye’nin en güzel şehir oteli projelerinden biri olarak anlattığı sunumda otelle ilgili tüm detaylar basın mensupları ile paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.