Darısı ağabeylerinin başına

Darısı ağabeylerinin başına

Son maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 4-0 mağlup eden ve en yakın takipçisi Gaziantepspor'un da deplasmanda yenilmesiyle maç eksiğiyle aradaki puan farkını 6'ya çıkartan Konyaspor A2 Takımı, Mayıs ayı içerisinde İstanbul'da yapılacak olan

Mücadele verdiği Güney Grubu'nda 32.hafta sonunda 64 puana yükselen yeşil-beyazlılar, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını maç eksiğine rağmen 6'ya çıkarttı.

A Takım kadrosuna alınan oyuncuların yerine U18 Takımından yapılan takviyelerle yoluna devam eden Konyaspor A2 Takımı, 4 grup içerisinde geride kalan 32 hafta değerlendirmeye alındığında en fazla galibiyet alan, en fazla gol atan ve en çok puan toplayan takım olma özelliğini elinde bulunduruyor.
Son maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 4-0 mağlup ederek İstanbul'da Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan yarı finallere gitme yolunda büyük bir avantaj elde eden A2 Takımımızın soyunma odasında büyük bir sevinç yaşandı.
Farklı galibiyetin sevincini doyasıya kutlayan genç oyuncuların bunu sonuna kadar hak ettiğini ifade eden Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Selek, "Konyaspor alt yapı kategorilerinde bu sezon oldukça başarılı bir sezon geçiriyor.  A Takım kadrosunda 7 oyuncumuz bulunuyor. Bu sezon ilk kez bölgesel düzeyde yapılan A2 Ligi'nin en başarılı takımıyız. A2 Takımımızın kadrosuna U18 Takımımızdan aldığımız oyuncularımız hiçbir uyum sorunu yaşamadı. Bu da beraberinde başarıyı getirdi. Amacımız, ilk kez düzenlenecek olan yarı finallerde de aynı başarıyı tekrarlayarak sezonun finalini de iyi bitirmek. Sportif anlamdaki başarı kadar oyuncu kazanımı da önemli. Biz Konyaspor alt yapısı olarak bu sezon iki hedefimize de ulaştık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Daha büyük mutlulukları da genç oyuncularımızın A Takım formasını giymesiyle yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.