Damla Restaurant dualarla açıldı

Damla Restaurant dualarla açıldı

Kaliteli hizmet anlayışıyla yola çıkan Damla Restaurant’ın açılışı sabah namazının ardından protokol ve davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Açılışa Vali Muammer Erol, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri, iş adamları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı. Dualar eşliğinde yapılan açılışın ardından konuşan Vali Erol, sabah namazından sonra yapılan açılışın anlamlı olduğuna işaret ederek, “Konyamızın kaliteli mekanlara ihtiyacı var. Burayı hizmete açan değerli kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Damla Restaurant’ın İşletme Sahibi Adem Alemdar da, “Sabahın feyzi ve bereketi başkadır. Biz de Konya’da farklı bir açılış yapalım istedik. Sabah namazının ardından böyle bir açılış yapmayı uygun gördük. İnşallah burada, başta Konya’mızın olmak üzere ülkemizin değişik yörelerinden lezzetlerini, kaliteden ödün vermeden misafirlerimize sunacağız” diye konuştu. Duaların ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.

Damla Restaurant’ta bamya, arabaşı, mercimek, ezogelin, tandır çorbası gibi çorbaların yanı sıra serpme kahvaltı ve düğün yemeği de verilebilecek. Ayrıca tirit, karışık ızgara, Adana kebap, şiş köfte, kuzu şiş, tavuk şiş, fırın kebabı, incik kebabı, beyti, kavurma, döner, İskender, etliekmek, bıçakarası, karışık, kekikli sade ve börek çeşitleri ana mönüde yer alan lezzetler olarak dikkat çekiyor. Tatlı olarak da ekmek kadayıfı, sacarası, höşmerim, fırında sütlaç, zerde ve irmik helvası seçenekleri bulunuyor.

HABER MERKEZİ  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.