Damak tadına önem verenlerin uğrak adresi

Damak tadına önem verenlerin uğrak adresi

Kısa bir süre önce Kerkük Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Tasmakıran Kasap-Steakhouse-Ciğer, damak tadına önem verenlerin uğrak adresi oldu.

Kısa bir süre önce Kerkük Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Tasmakıran Kasap-Steakhouse-Ciğer, damak tadına önem verenlerin uğrak adresi oldu. Konya'ya yeni bir soluk getiren ve adıyla dikkatleri üzerine çeken Tasmakıran, her gün yüzlerce kişiyi nezih bir ortamda ağırlıyor. Yaklaşık 2 aydır hizmet veren mekan, Konyalılar'dan ve şehre gelen yabancı turistlerden tam not alıyor. Tasmakıran'da kahvaltı servisi de yapılıyor. Mekan hakkında bilgi veren mekan sahibi Mehmet Emin Durmaz, "Nezih bir ortamda halkımıza hizmet veriyoruz. Kısa süre önce hizmete girdik. Kısa süre içerisinde epey mesafe aldık. Günde yüzlerce kişiyi mekanımızda ağırlıyoruz. Müşterilerimiz memnun bir şekilde mekandan ayrılıyor.

12418008_1553922884925874_6308241217814518638_n.jpg

Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Tasmakıran şehre yeni bir soluk getirdi. Mekanın ismi bile insanımıza ilginç geliyor. Yemeklerimiz Konyalılar tarafından beğeniliyor. Damak tadına önem verenler bizi tercih ediyor. Hemşehrilerimizin gösterdiği teveccüh bizleri memnun ediyor. Deneyimli bir kadromuz var. Aşçılarımız alanında uzman. Nezih bir mekan oluşturduk. Zengin bir kahvaltı menümüz de var" açıklamasında bulundu.

KERİM ATICI merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.