Daha yukarıyı hak ediyoruz

Daha yukarıyı hak ediyoruz

Anadolu Selçukspor’un genç oyuncusu Tufan Özbozkurt oynadıkları futbolun karşılığında daha yukarılarda olmaları gerektiğini söyledi. Özbozkurt takımı daha yukarıya taşıyacaklarının altını çizdi

Spor Toto 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da  Pazar günü deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip  zorlu maçı kazanarak üst sıralara doğru tırmanmanın hesaplarını yapıyor.   

Anadolu Selçukspor’un genç futbolcusu Tufan Özbozkurt iyi bir ekip olduklarını ve oynadıkları futbolla daha üst sıraları hak ettiklerini ifade ederek   : “Her takımı yenebilecek güçteyiz, Daha çok çalışarak takımımızı daha yukarılara taşıyacağız. Bende kendi adıma burada daha çok maç oynayıp tecrübe edinmek istiyorum” dedi.

İç sahada oynadıkları Bugsaşspor maçından üç puan ile ayrılmanın kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Özbozkurt: “Haftalardır iyi futbol oynamamıza rağmen gol atamıyorduk, bunun neticesinde bu hafta hem güzel oynadık hem de gol attık. 1-0 kazandık ancak maç daha farklı olabilirdi. 2 yada 3-0 kazanabilirdik. Takım olarak oynadığımız futbolun karşılığında bu galibiyeti hak etmiştik. Ligde şu anda bulunduğumuz konum bizim olmamız gereken yer değil. Oynadığımız futbolun karşılığında daha üst sıralarda olmalıydık. Haftalar ilerledikçe daha yukarılarda olacağımıza inanıyorum” dedi.

Her takımı yenebilecek güçte olduklarını kaydeden Tufan Özbozkurt: “Antrenmanlarda daha çok çalışıp rakiplerimiz karşısında üstün futbolcumuzu gollerle süslemek amacındayız. Bunu yapabileceğimizi biliyoruz. Hatay’da kazanıp daha yukarılara tırmanacağız. Geçtiğimiz sezon Konyaspor kadrosunda olduğum dönemde forma şansı bulamamıştım. Maç oynamak istiyordum ve buraya geldim. Burada olmaktan son derece mutluyum, Daha çok maç oynayıp kendimi geliştirmek istiyorum. Tecrübe edinerek tekrar Konyaspor kadrosuna girmek için çalışacağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.