Daha fazla tatil için Bera Alanya

Daha fazla tatil için Bera Alanya

Baharla birlikte tüm doğa tatili müjdelemeye başladı. Oteller de yaz sezonu için hazırlıklarını tamamlayarak misafirlerini ağırlamaya başladı

Baharla birlikte tüm doğa tatili müjdelemeye başladı. Oteller de yaz sezonu için hazırlıklarını tamamlayarak misafirlerini ağırlamaya başladı. Geçtiğimiz yıl 170 bin, önceki yıl ise 150 bin misafir ağırlayan Bera, bu yıl da toplamda 190 bin misafir ağırlamayı hedefleyerek sektörün en çok misafir ağırlayan oteli olma özelliğini koruyor. Akdeniz’de alternatif turizmi tercih edenlere 365 gün hizmet veren Bera Alanya bayramlarda ve sömestrda ulaştığı yüzde 100 doluluk oranına yaz sezonunda da ulaşma hedefinde.

Bera Alanya kasımda başlattığı erken rezervasyon kampanyasını 3 aşamada tamamladı. Türkiye’de erken rezervasyon mantığının artık oturduğunu, insanların tatilini erken planladığını belirten Bera Oteller Grubu Genel Müdürü Yücel Yavuz, “Geçtiğimiz yıllarda erken rezervasyon kampanyaları nisan gibi başlatılıyordu ancak yoğun ilgi nedeniyle artık kasım-aralık gibi kampanyaları başlatıyoruz. Artık insanlar tatil planları konusunda daha bilinçli davranıyorlar. Bera Alanya’da şu anda hatırı sayılır bir doluluk oranına ulaşmış durumda. Tabi bunda sürekli Bera Alanya’yı seçenlerin otele ve çalışanlarına duydukları güvenin etkisi küçümsenemez” dedi. Yeni sezonda “Daha Fazla Tatil” konseptiyle hizmet verecek olan Bera Alanya, misafirlerine tatillerinden daha fazla tat alacakları, daha fazla eğlenecekleri ve daha fazla dinlenecekleri bir sezon hazırladı. Yeni aktivitelerle tatili hareketli kılmayı amaçladıklarını dile getiren İşletme Müdürü Sağlam, “İnsanlar tatillerini mutlu ve sorunsuz geçirmek istiyorlar. Biz tecrübeli bir otel olarak zaten misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlıyoruz. Bu yaz tüm bunlardan farklı olarak insanların tatillerinden daha fazla tat almalarını sağlamak için çalışacağız. Seçkin sanatçıların konserleri başta olmak üzere misafirlerimizi pek çok sürpriz bekliyor.” dedi. Hizmete girdiği yıldan bu güne Türkiye’nin pek çok yerinden binlerce kişiyi ağırlamanın kendilerine birçok tecrübe kazandırdığını dile getiren ve Alternatif  turizm sektöründeki gelişmelerle ilgili konuşan Bera Oteller Grubu Genel Müdürü Yavuz, "Alternatif turizm son 5 yılda yakaladığı müşteri sayısıyla pazar değerini 80 milyon dolara çıkardı. Bu yüzden pazar birçok şirket ve işletmecinin dikkatini çekmiş durumda. Biz her yıl ağırladığımız misafirlerimize yenilerini ekliyoruz. Farklı şehirlerden farklı insanlar tanıyor, farklı beklentilere cevap vermeye çalışıyoruz. Bu da bizi geliştiriyor. Turizm sektöründeki 13 yıllık başarı hikayemizi misafirlerimize borçluyuz. Edindiğimiz tecrübe bizi sektörün lideri konumuna taşıdı" dedi. Genel Müdür Yavuz, erken rezervasyon döneminde  yüzde 40 doluluğa ulaştıklarını, sezonda gelen taleplerle birlikte doluluk oranının yüzde 90'a ulaştığını belirtti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.