Dağlı: İstikrar devam etmeli

Dağlı: İstikrar devam etmeli

Konyasporda özellikle altyapıdan gelen oyuncuların her geçen gün kendilerini biraz daha geliştirerek ortaya koydukları mücadele ile takımın iyi bir sezon başlangıcı yaptığını söyleyen Futbol Şube Sor

Konyaspor’da özellikle altyapıdan gelen oyuncuların her geçen gün kendilerini biraz daha geliştirerek ortaya koydukları mücadele ile takımın iyi bir sezon başlangıcı yaptığını söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, sezon sonunda elde edilecek dereceden daha önemlisinin genç oyuncuların Konyaspor'a ve Türk futboluna kazandırılması olduğunu bildirdi.

 

Yeşil-beyazlı ekibin ilk 9 maçlık dönemini değerlendiren Hasan Dağlı, "Milos'a borçtan dolayı gelen transfer yasağının ardından gençlerle başlanılan sezonda geride kalan 9 maça bakıldığında ben Konyaspor'un iyi bir sezon başlangıcı yaptığına inanıyorum. Özellikle altyapıdan gelen oyuncularımız üzerlerine düşeni her geçen hafta kendilerini biraz daha geliştirerek yapmaya devam ediyorlar. Bu çıkışlarını ve performanslarını iyi bir şekilde devam ettirirlerse Konyaspor'umuzun sezonu iyi bir yerde tamamlayacağına inanıyorum. Bu elde edilecek başarı ilk 2, ilk 6 veya orta sıralar olur. Hiç önemli değil. Ama biz bu yıl Konyaspor'un altyapıdan gelen oyuncuları kazanmasının herşeyden daha önemli olduğuna inanıyoruz. Ve de bunu şu ana kadar başardılar diye düşünüyorum. İnşallah sezon sonuna kadar bu başarılarını devam ettirirler" dedi.

 

İstanbul Güngörenspor maçının ligdeki diğer maçlar gibi zorlu geçeceğini de sözlerine ekleyen Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, "Rakibin son sırada olması birşey ifade etmiyor. Lige bakıldığında her takım birbirine üstünlük sağlayabiliyor. Alınan sonuçları henüz ligin başı olduğu için takımların birbirlerine karşı bir üstünlükleri var diye kabul etmiyorum. Onun için her maçta olduğu gibi Güngörenspor maçı da bizim adımıza zor bir maç olacak. Bunu bilerek kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçtan 3 puanla ayrılarak yakaladığımız istikrarı devam ettirmeliyiz diye düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.