D-marin Göcek İkinci Kez En Başarılı Marina İşletmesi Seçildi

D-marin Göcek İkinci Kez En Başarılı Marina İşletmesi Seçildi

Burgan Bank ile Türkiye’nin önde gelen ekonomi dergileri Capital ve Ekonomist tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması'nın sonuçları açıklandı.

Burgan Bank ile Türkiye’nin önde gelen ekonomi dergileri Capital ve Ekonomist tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması'nın sonuçları açıklandı. Turizm sektöründeki kurum ve kuruluşların 13 kategoride ödüllendirildiği araştırmada, D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren D-Marin Göcek, ikinci kez "En Başarılı Marina İşletmesi" ödülüne layık görüldü.

Denizde 380, karada 150 tekne kapasitesine sahip olan D-Marin Göcek, mavi ile yeşilin buluştuğu çok sayıda koyun yanıbaşında konumlanıyor. Dalaman Uluslararası Havalimanı'na 22 km. mesafede bulunan marina, Göcek belde merkezinde 250 metre uzunluğundaki, mavi bayraklı tek özel plaja sahip. Genişlettiği hizmet yelpazesi ve modernizasyon yatırımları sonucunda yenilenen iskelesiyle 70 m.’ye kadar mega yatlara da hizmet veriyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.