Çumra, Demre’den fark yedi: 0-6

Çumra, Demre’den fark yedi: 0-6

Futbol Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. Grup temsilcilerimizden Çatalhüyük Çumra Belediyespor, dün sahasında oynadığı maçta Demre Belediyespor’a 6-0 yenilmekten kurtulamadı.

 Müsabakanın hakeminin çok kötü bir yönetim gösterdiği müsabakanın ikinci yarısında Çatalhüyük Çumra Belediyespor antrenörü Mümin Duru çok fazla itiraz ettiği gerekçesiyle tribüne gönderildi.
TOROSLAR BELEDİYESPOR: 2 KONYA GENÇLERBİRLİĞİ: 1
Öte yandan Hafta içerisinde git geller yaşayan ve bir ara çekilme haberleri yayılan Futbol Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Konya Gençlerbirliği, dün deplasmanda karşılaştığı lider Toroslar Belediyespor’a da 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Salih Kaya, Alper Kalay, Tuncay Çalışır hakem üçlüsünün yönettiği maça Ahmet, Taner, Bayram, Mesut, Ömer, Ebubekir, Ahmet, Çağdaş, Tuğrul, Harun ve Yasin onbiriyle başlayan ve ilk yarıyı 1-0 geride kapayan siyah beyazlılar, ikinci yarıda Çağdaş’ın golüyle 1-1’lik eşitliği yakalamasına rağmen, son dakikalarda yediği golle sahadan 2-1 mağlup ayrılarak haftayı yine puansız kapadı. Bu maçta takımın antrenörlüğünü ise Ali İhsan Arslan üstlendi. 

SAHA: Çumra
HAKEMLER: Burhan Gündoğdu, Hidayet Zeybek, Can Yamaç
ÇATALHÜYÜK ÇUMRA BELEDİYE SPOR: A.Rıza, Aykut( Cüneyt), H.Hüseyin, M.Ali, Ahmet, Yalçın(Murat), Vahiyettin, Muzaffer, Özcan(Selim), Veysel, Mustafa
DEMRE BELEDİYESPOR: Selçuk, Abdullah, Eren(Timuçin), İsa, Özcan, Yılmaz, Serkan, Güzel(Celal), Ömer(Haşim), İbrahim, Hüseyin
GOLLER: Demre Belediyespor: Güzel Dk: 10, 85 / Ömer: Dk: 20, 75 / Abdullah Dk:45
Hüseyin: 80
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum