Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı'ndan Rasim Ozan Kütahyalı tepkisi

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı'ndan Rasim Ozan Kütahyalı tepkisi

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV ekranlarına geri dönerken Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu’dan sert tepki geldi. Türkoğlu, Kütahyalı için, “Şeref yoksunu” dedi.

Beyaz TV’de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında iğrenç bir ifade kullanarak Boşnaklara ırkçı ve belden aşağı hakarette bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV ekranlarına geçen günlerde geri döndü.

Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdoğan Erden, Beyaz TV önünde, Osman Gökçek'in söz vermesine karşın Kütahyalı’yı ekrana çıkarmasın tepki gösterirken, bir tepki de Cumhurbaşkanlığı Başdanışman ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’dan geldi.

Kişisel Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Türkoğlu, Kütahyalı için, “Şeref yoksunu” ifadesini kullandı.

Türkoğlu, “Mahkemece suçlu bulunan bu şeref yoksunu Rasim Ozan Kütahyalı'yı tekrar programa çıkararak hata yapan beyaztv'nin bu yanlıştan acilen dönmesini diliyorum” diye belirtti.

Boşnaklar, Rasim Ozan Kütahyalı’nın yeniden Beyaz TV’ye çıkarılmasına tepki göstermişti.

Sosyal medyada “Beyaz TV de bu sabah Boşnaklara Irkçılık Yapan Rasim Ozan Kütahyalı Ekranlardaydı Boşnak camiası olarak hiç bir yerde görmek istemiyoruz #BoşnaklarROKuİstemiyor” mesajı paylaşılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.