Cumhurbaşkanı Gül: Bütün Spor Camiasının Başı Sağolsun

Cumhurbaşkanı Gül: Bütün Spor Camiasının Başı Sağolsun

Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bütün spor camiasına başsağlığı diledi. Dolmabahçe Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,...

Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bütün spor camiasına başsağlığı diledi.

Dolmabahçe Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Süleyman Seba’yla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Seba’nın bütün spor camiasınca sevildiğini ifade eden Gül: “Bir kez daha Süleyman Seba’ya Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Cenaze namazından sonra hocaefendi ciz bir şekilde kendisini tarif etti. Zarif ve beyefendi bir insan olarak. Kendisi Beşiktaş’ın başkanıydı, Beşiktaş camiasından çıktı ama ne kadar büyük bir mutluluk ki bütün spor camiasının takımların ve herkesin sevgisini kazanmış. Herkesin cenazesinde sahip çıktığı bir kişilik oldu. Bunun çok iyi bir örnek tarafı var. Bir kez daha kendisinin mekanı cennet olsun. Aile fertlerine, Beşiktaş ve spor camiasına, bütün milletimize baş sağlığı diliyorum.” diye konuştu. Gül, cenaze namazı sonrasında Bülent Arınç’la birlikte camiden ayrıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.