Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meclis Resepsiyonuna Eşiyle Katıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meclis Resepsiyonuna Eşiyle Katıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yasama yılın açılış resepsiyonuna eşi Hayrunisa Gül ile katıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yasama yılın açılış resepsiyonuna eşi Hayrunisa Gül ile katıldı. Bir süre davetlilerle sohbet eden Cumhurbaşkanı Gül, resepsiyonda çok uzun süre kalmadan ayrıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 24. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, akşam saatlerinde TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve eşinin ev sahipliği yaptığı resepsiyona katıldı. Eşi Hayrunnisa Gül ile resepsiyona iştirak eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, davetlilerle ayakta sohbet etme imkanı buldu. TBMM Tören Salonu’nda düzenlenen resepsiyonda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’le de bir süre ayakta sohbet etti. Cumhurbaşkanı Gül ve eşi daha sonra salonda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la yan yana geldi.

Gazetecilerin talebi üzerine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Meclis Başkanı Cemil Çiçek eşleriyle birlikte kameralara selam verdi. Tören salonunda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Başbakan Erdoğan tokalaşmadan oradan ayrılırken, Cumhurbaşkanı Gül’ün dönerek Bahçeli ile tokalaşması dikkat çekti. Gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği Cumhurbaşkanı Gül resepsiyondan sorulara cevap vermeden ayrıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.