Çorumspor taktiği hazır

Çorumspor taktiği hazır

Konya Şekerspor önümüzdeki Pazar günü oynayacağı Çorumspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor

Çalışmalarını bugün tamamlayacak olan temsilcimiz kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 8. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Çorumspor’u konuk edecek. Hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile sürdüren yeşil-beyazlılar, bugün yapacağı son çalışma ile antrenmanlarını tamamlamış olacak. Dün öğleden sonra Recep Konuk Tesisleri’nde teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde bir araya gelen yeşil-beyazılar zorlu maçın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını yaptı.
Şanlıurfaspor’dan bir puan alarak moral bulan yeşil-beyazlı ekip sahasında oynayacağı Çorumspor maçında galip gelerek yeni bir sayfa açmanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimizde Tepecik maçında kırmızı kart görerek iki maç ceza alan İshak Çakmak dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Çakmak, Çorum maçı ile cezasını tamamlayacak. Ayrıca lig öncesinde sakatlanan ve geçtiğimiz haftalarda hazırlıklarına başlayan Okan Koç’un durumunun iyi olduğu ve teknik heyetin görev vermesi halinde Çorum maçında forma giyebileceği belirtiliyor.
Öte yandan önümüzdeki Pazar günü ligdeki önemli sınavlarından birini verecek olan Şekerspor’un Çorumspor ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu. 8. haftaya dahil oynanacak zorlu karşılaşmayı Antalya bölgesi ulusal hakemlerinden Cihan Burgan yönetecek. Burgan’ın yardımcılığını Ayhan Endar ve Ahmet Ayaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Şenler.
Şekerspor, oynadığı 7 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik 4 yenilgi alarak 5 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip topladığı 5 puanla 14. sırada yer aldı. Rakip Çorumspor’un durumu da Şekerspor’dan farksız değil. 10. sırada yer alan Çorumspor’un 1 galibiyeti 3 beraberliği ve 3 yenilgisi bulunuyor. 6 puan toplayan rakip 10. basamakta yer alıyor. Çorumspor geçtiğimiz hafta sahasında Tokatspor ile 1-1 berabere kaldı. 
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, ligin 8. haftasında Çorumspor ile önemli bir maça çıkacaklarını söyledi. Şanlıurfa maçında aldıkları bir puanla moral bulduklarını ifade eden Çapanoğlu; “Evimizde oynayacağımız Çorumspor maçını kazanırsak, deplasmanda aldığımız bir puan bizim için çok daha kıymetli olur. Kendi saha ve seyircimizin önünde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanarak kazanmak ve çıkışa geçmek istiyoruz. Bunun için tüm sevenlerimizi ve Konya’yı bu zorlu sınavda yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
MERHABA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.