Çorum'da 27. Ahilik Haftası Kutlanacak

Çorum'da 27. Ahilik Haftası Kutlanacak

Bu yıl 27. 'si düzenlenecek olan Ahilik Haftası yarın Çorum'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Bu yılki etkinlikler Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) ile Çorum Ticaret İl Müdürlüğü'nün organizasyonunda gerçekleştirilecek....

Bu yıl 27. 'si düzenlenecek olan Ahilik Haftası yarın Çorum'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Bu yılki etkinlikler Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) ile Çorum Ticaret İl Müdürlüğü'nün organizasyonunda gerçekleştirilecek. ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayacak olan kutlamaların çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle devam edeceğini kaydetti.

Mehteran gösterisi, açılış konuşmaları, yılın ahisine plaket verilmesi, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi, esnaf sergisi ve ahilik pilavı ikramı ile sürecek olan etkinlikler düzenleneceğini belirten Kılıç, Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda ''Dünden Bugüne Sosyo-Kültürel Yönleri ile Ahilik' konulu sempozyum ile sona ereceğini ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.