Çorum Belediye Başkanı Külcü'nün Acı Günü

Çorum Belediye Başkanı Külcü'nün Acı Günü

Bisikletle gezdiği esnada düşerek başından yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 16 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün kayınbiraderi Murat Demirezen (41) son yolculuğuna uğurlandı. Olay Samsun...

Bisikletle gezdiği esnada düşerek başından yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 16 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün kayınbiraderi Murat Demirezen (41) son yolculuğuna uğurlandı.

Olay Samsun yolunda meydana gelmişti. Arkadaşları ile bisiklet turu yapan Demirezen, Bölge Trafik Müdürlüğü önünde dengesini kaybederek düştü. Başını taşa çarpan Demirezen, olay yerine çağırılan ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Murat Demirezen, Ankara Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Burada 16 gün boyunca yaşam mücadelesi veren Demirezen hayatını kaybetti.

Ankara'dan kara yolu ile Çorum'a getirilen Murat Demirezen'in cenazesi ilk olarak Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Daha sonra buradan alınan cenaze merkez Ulu Camii'ne getirildi. Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Demirezen, Hıdırlık Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze törenine AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım ile CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Rize Valisi Nurullah Çakır sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Muhasebecilik yapan Demirezen, evli ve 2 çocuğu bulunuyordu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.