Çöken Bahçe Duvarı Paniğe Neden Oldu

Çöken Bahçe Duvarı Paniğe Neden Oldu

Beyoğlu’nda 3 binanın arka bahçesindeki duvar, şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle çöktü. Olayda yaralı ve can kaybı yaşanmazken paniğe neden oldu.Olay, gece 04.00 sıralarında Beyoğlu Cihangir Mahallesi Akyol Sokak 16 numaralı binanın...

Beyoğlu’nda 3 binanın arka bahçesindeki duvar, şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle çöktü. Olayda yaralı ve can kaybı yaşanmazken paniğe neden oldu.

Olay, gece 04.00 sıralarında Beyoğlu Cihangir Mahallesi Akyol Sokak 16 numaralı binanın arka bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 14, 16 ve 18 numaralı binaların bahçe duvarı yaklaşık 1 buçuk ay önce bahçe altında devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle çatladı. Duvarın çatladığını gören bina sakinleri, durumu Beyoğlu Belediyesi’ne dilekçeyle bildirerek istinat duvarı yapılmasını istedi. Bunun üzerine İmar ve Yapı İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri belirtilen adrese gelerek inceleme yaptı. Ancak ekipler incelemenin sonucunda iddiaya göre, bir şey yapılmasına gerek olmadığını söyledi. Dün gece bahçe duvarı şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle büyük bir gürültüyle çöktü. Göçük nedeniyle mahalleli büyük panik yaşadı. Göçükte yaralı ve can kaybı yaşanmadı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve belediye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri vatandaşları bölgeden uzaklaştırarak güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri ise bahçe çevresini şeritle kapattı. Maddi hasarın meydana geldiği olay yerinde, belediye ekiplerinin hasar tespit çalışmaları sürüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.