Çocukların Ülker Smartt’la Nba Hayali Gerçek Oluyor

Çocukların Ülker Smartt’la Nba Hayali Gerçek Oluyor

Ülker Smartt, 10-11-12 Ekim 2014 tarihlerinde Akasya Acıbadem’de çocukların NBA hayalini gerçekleştirecek ve onlara hayal gibi üç gün yaşatacak. Çocuklar, etkinliğin ilk günü olan 10 Ekim Cuma günü geçtiğimiz sezonun NBA şampiyonu San...

Ülker Smartt, 10-11-12 Ekim 2014 tarihlerinde Akasya Acıbadem’de çocukların NBA hayalini gerçekleştirecek ve onlara hayal gibi üç gün yaşatacak. Çocuklar, etkinliğin ilk günü olan 10 Ekim Cuma günü geçtiğimiz sezonun NBA şampiyonu San Antonio Spurs takımının genç oyuncusu Danny Green, efsanevi oyuncular Sean Elliot ve Georges Gervin ile tanışma fırsatı yakalayacak.

Oyuncular, çocuklarla kısa bir gösteri maçı yapacak. Üç gün boyunca sürecek etkinliklerde çocuklar, birbirinden farklı ve eğlenceli NBA gösterilerini izleyecek. Onlara sevimli çizgi film kahramanları Bugs Bunny ile arkadaşları Tazmanya Canavarı, Tweety ve Slyvester da eşlik edecek.

Çocuklar ayrıca Akasya Acıbadem içindeki Ülker Smartt dükkanında, ücretsiz olarak dokunmatik bir ekrandan, 2 kişilik ekipler halinde oyun oynayabilecek ya da 6D simülasyon sinemada film izleyebilecek. Çocukları farklı dünyalara taşıyan sinemada bir araba yarışçısı ya da dinozorların dünyasında yol almak mümkün olacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.