Cinayeti İç Çamaşırdaki Kan Lekeleri Çözdü

Cinayeti İç Çamaşırdaki Kan Lekeleri Çözdü

Çekmeköy’de bir ağaçlık alanda yaklaşık 4 ay önce bulunan cesedin sırrı çözüldü. Jandarmanın yaklaşık 4 ay boyunca sürdürdüğü amansız takibin sonucunda şahsın arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi....

Çekmeköy’de bir ağaçlık alanda yaklaşık 4 ay önce bulunan cesedin sırrı çözüldü. Jandarmanın yaklaşık 4 ay boyunca sürdürdüğü amansız takibin sonucunda şahsın arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Katil zanlısını ise Darıca'daki evinde bulunan kanlı iç çamaşırı ele verdi. Kayışdağı'nda yakalanan katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İddialara göre olay şöyle gelişti: İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na 28 Mayıs 2014 günü saat 01.20 sıralarında bir telefon ihbarı geldi. Arayan kişi, Çekmeköy ilçesi Ömerli Mahallesi’nde bir akaryakıt istasyonunda 20 yaşlarında bir şahsın bulunduğunu ve üzerinde kan lekeleri olduğunu anlattı. Bunun üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden jandarmalar şüpheli şahsı sorgulamak üzere gözaltına aldı. Şüphelinin isminin S.İ. olduğu tespit edildi.

Yapılan üst araması ve kimlik sorgusunun ardından şüphelinin üzerindeki kan lekeleri ile ilgili sorulan sorular üzerine, 27 Mayıs 2014 günü saat 23.00 sıralarında tanımadığı 3 kişi tarafından darp edildiğini, karanlıktan faydalanarak şahısların elinden kaçtığını anlattı. Konuyla ilgili nöbetçi cumhuriyet savcısına bilgi verildi. Ancak şikayetçi olmaması ve herhangi bir suç unsurunun da bulunmaması sebebiyle şahıs serbest bırakıldı.

28 Mayıs 2014 günü saat 08.00 sıralarında jandarmaya Çekmeköy Ömerli Mahallesi Elmalıpınar mevkiinde kimliği belirsiz bir ceset bulunduğu ihbarı geldi. Olayla ilgili yapılan araştırmalar sonucu cesedin Kocaeli Gebze doğumlu Darıca ilçesinde ikamet eden A.A.’ya ait olduğu tespit edildi. Meydana gelen iki olay sonucunda aynı günün gecesi Ömerli Mahallesi’nde bulunan S.İ. isimli şahıs ile ölü olarak bulunan A.A.’nın aynı mahallede ikamet ettikleri tespit edildi. S.İ.’nin cinayeti işlediği veya cinayet ile ilgili bilgisinin olabileceği değerlendirildi. Bunun üzerine savcılık şüphelinin Darıca’da bulunan evinde arama yapılmasına karar verdi. Söz konusu adreste yapılan aramalar sonucu evde şahsa ait üzerinde kan lekeleri olan bir iç çamaşırı bulundu. Kan lekelerinin ölü olarak bulunan A.A.’ya ait olup olmadığını tespit etmek amacıyla iç çamaşırı kriminal labaratuara gönderildi. Jandarma olay üzerinde titiz bir çalışma yürüttü.

Geniş çaplı araştırmanın ardından şüpheli şahsın yakın arkadaşı olan T.P.’nin ifadesine başvuruldu. T.P. ifadesinde, S.İ. ve A.A. isimli şahısları Ömerli Mahallesi’ne kendisinin götürdüğünü giderken bonzai kullandıklarını oraya niçin gittiklerini bilmediğini ancak S.İ. ile A.A.’yı olay yerine bıraktıktan sonra kendisinin eve döndüğünü anlattı. Bu sırada kriminal labaratuvara gönderilen S.İ.’ye ait iç çamaşırında bulunan kan lekelerinin ölü olarak bulunan A.A.’ya ait olduğu tespit edildi. 4 ay süren amansız takip ve istihbari çalışmalar neticesinde S.İ. isimli şahıs 19 Eylül 2014 günü saat 09.30’da Ataşehir Kayışdağı’nda yakalandı. Şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Maltepe Cezaevi’ne gönderildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.