Cinayeti 9 Yıl Sonra Aydınlatan Ekibe Ödül

Cinayeti 9 Yıl Sonra Aydınlatan Ekibe Ödül

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 9 yıl önce işlenen cinayeti aydınlatan ekip ile asayişi bozmaya yönelik olaylarda etkili mücadele yöntemi ile suçluların yakalanmasını sağlayan 21 İl Emniyet Müdürlüğü personelini ödüllendirerek, başarı...

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 9 yıl önce işlenen cinayeti aydınlatan ekip ile asayişi bozmaya yönelik olaylarda etkili mücadele yöntemi ile suçluların yakalanmasını sağlayan 21 İl Emniyet Müdürlüğü personelini ödüllendirerek, başarı belgesi verdi.

Vali Düzgün, Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, emniyet hizmetlerinin en çok yokluğu hissedildiğinde önemi ortaya çıkan kamu hizmetleri arasında yer aldığını söyledi.

Günlük yaşamda her şey huzur ve sükûn içerisindeyken güvenlik birimlerinin mevcudiyetinin belki çok fark edemediğini ama ne zaman asayişe müessir bir olay, suç ya da sıkıntı olursa insanların o zaman polis ve jandarmaya ihtiyaç duyduğunu kaydeden Vali Düzgün, her geçen gün nüfusu artan Kayseri’de suç ve suçluyla mücadelede daha çok mücadele etmenin önemine işaret etti.

Önleyici kolluk hizmetlerinin de günümüzde daha çok önem kazandığını vurgulayan Vali Düzgün, emniyet teşkilatı mensuplarının titiz ve dikkatli görev yapması sonucu önemli başarılara ulaşacağını ifade etti.

Vali Düzgün, konuşmasının ardından 9 yıl önce fail meçhul kalmış bir olayı ayrıntılarıyla aydınlatan ekip ile suç ve suçlularla mücadelede başarı gösteren Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nden 21 personeli ödüllendirerek, başarı belgesi verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.