Çilek’in Mobilyalarına Japon İlgisi

Çilek’in Mobilyalarına Japon İlgisi

Mobilya sektörünün önde gelen aktörlerinden Çilek’in bebek, çocuk ve genç odaları Japonya’da büyük ilgi görüyor.

Mobilya sektörünün önde gelen aktörlerinden Çilek’in bebek, çocuk ve genç odaları Japonya’da büyük ilgi görüyor. Şu aşamada müşteri adedini artıran şirketin ürünleri beğeni topluyor.

Tokyo'nun önemli alışveriş yerlerinden Park City Grande'de satış alanı bulunan Çilek, ayrıca Japonya’nın tamamına web ortamından dağıtım yapıyor. Şirketin arabalı yatakları tercih edilen ürünlerden. Bu yataklar kiralanabiliyor da. Rent-A-Car sistemini mobilyaya taşıyan Çilek, bunu Flora ve Black Pirate serileri için de planlıyor.

Japonların mobilyalarına yöneliminden memnun olan Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Tokyo satış alanının açılış öyküsünü şöyle anlatıyor:

“Japonya’da katıldığımız fuarda standımıza uğrayan bir kadın tüketici bize ürünleri çok beğendiğini orada bu konseptte mobilyalar olmadığını ve mutlaka satın almak dilediğini belirtti. Kendisine yardımcı olduk, beğendiği mobilyaları aldı. Daha sonra bizi aradı ürünlerimizden çok memnun kaldığını ve eve gelen tüm tanıdıklarının da bu ürünlerden almayı dilediğini aktarıp mutlaka bir Çilek satış alanı açmayı arzuladığını ifade etti. Biz de buna olumlu karşılık verdik. Aradan çok geçmeden Japonya’da ilk satış alanımız açıldı.”

Talha Çilek, uluslararası güvenlik ve kalite belgeleriyle Japonya’daanne babalarının da güvenini elde ettiklerini de dile getirdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.