Cihan Ve Aktif Eğitimciler Sendikası’ndan Yeni Mahalle Belediyesi'ne Ziyaret

Cihan Ve Aktif Eğitimciler Sendikası’ndan Yeni Mahalle Belediyesi'ne Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Cihan Sendikalar Konfederasyonu ve Aktif Eğitimciler Sendikası yöneticilerini ağırladı. Yaşar’ın yaptığı hizmetlerden ve belediyeciliğinden çok memnun olduklarını dile getiren Cihan Sendikalar...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Cihan Sendikalar Konfederasyonu ve Aktif Eğitimciler Sendikası yöneticilerini ağırladı. Yaşar’ın yaptığı hizmetlerden ve belediyeciliğinden çok memnun olduklarını dile getiren Cihan Sendikalar Konfederasyonu Başkanı Naci Haliloğlu, “Çalışmalarınız ve belediyeciliğiniz takdire şayan. Yenimahalle, diğer ilçelere göre vatandaşın daha mutlu yaşayacağı bir bölge.” dedi.

Amacının, vatandaşların Yenimahalle’de yaşamaktan keyif alması olduğunu söyleyen Başkan Yaşar, “Düzenli ve güzel bir kent yaratmak istiyoruz. Kültür, spor ve eğitim merkezleri gibi birçok sosyal merkezin bir ilçede bulunması, o ilçeyi insanların oturmak için ilk olarak tercih ettiği yer haline getirir. Belediye olarak biz bunu başardık.” diye konuştu.

“NE SÖZ VERDİYSEM HEPSİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUM”

En çok çalışan belediye olduklarını sözlerine ekleyen Yaşar, “Ankara’nın en yeşil, en temiz ve en sosyal ilçesi Yenimahalle. Ne söz verdiysem hepsini gerçekleştiriyorum. Toplumda değeriniz, inandırıcılığınız yoksa neden halk size inansın, oy versin. Ben bu güveni sağladım.” diye ifade etti.

Aktif Eğitimciler Sendikası Başkanı Osman Bahçe ise Yenimahalle Belediyesi’nin her konuda kendilerine destek olduğundan bahsederek, yapmayı hayal ettikleri Emekli Öğretmenler Projesi'ni Yaşar’ın gerçekleştirmek için adım attığını söyledi. “Bizden önce harekete geçtiniz. Bu bizim hayalimizdi. Yakın zamanda açılacak Batıkent Meydan AVM’deki emekli öğretmenler lokali için size çok teşekkür ediyorum.” dedi. Yaşar’a 'Vav' figürü bulunan çini hediye eden misafirler, “İnsan Vav şeklinde doğar ve Allah’a kulluğun manası Vav’dadır. Siz de buna layıksınız.” diye ifade etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.