Cihan Medya Haber Dergisi’nin Yeni Sayısı Çıktı

Cihan Medya Haber Dergisi’nin Yeni Sayısı Çıktı

Medya dünyasının nabzını tutan Cihan Medya Haber Dergisi'nin Mayıs-Haziran sayısı yayınladı. Yazar İhsan Atasoy ile yapılan röportajı kapağına taşıyan dergi, okurlarına yine zengin içerik sunuyor.İki ayda bir yayınlanan Cihan Medya Haber...

Medya dünyasının nabzını tutan Cihan Medya Haber Dergisi'nin Mayıs-Haziran sayısı yayınladı. Yazar İhsan Atasoy ile yapılan röportajı kapağına taşıyan dergi, okurlarına yine zengin içerik sunuyor.

İki ayda bir yayınlanan Cihan Medya Haber Dergisi'nin yeni sayısı raflardaki yerini aldı. Gazetelerden televizyonlara, dergilerden yeni medyaya kadar her mecradan, sektöre dair geniş haberlerin yer aldığı derginin bu sayısında da doyurucu haber ve söyleşiler yer alıyor. 58'inci kez okurlarıyla buluşan dergi, yerelden ulusala kadar medya dünyasından geniş çerçevede haberler sunuyor.

Dergi'nin bu sayısında, Cihan Haber Ajansı'nın 30 Mart'ta yoğun siber saldırılara rağmen 7'nci kez tekrarladığı seçim başarısı, seçim sonuçlarını Cihan'dan veren medya kuruluşlarının görüşleriyle birlikte ele alınıyor. Türkiye'de medyaya yönelik baskının boyutları, güncel gelişmeler ışığında masaya yatırılıyor. Ayrıca özellikle 17 Aralık sürecinde hükümet muhalifi gazetecileri karalamak için kullanılan dil ve internet siteleri örnekleriyle inceleniyor. Kapak dosyasında ise, Bediüzzaman'ın talebelerinin biyograflerini kaleme alan yazar İhsan Atasoy, yazdığı biyografilerin hikayelerini birinci ağızdan anlatıyor. 17 Aralık sürecinde Yeni Şafak gazetesindeki yazılarına son verildikten sonra Haliç Üniversitesi tarafından da sözleşmesi sürdüğü halde derslere sokulmayan ve öğrencilerine sokakta ders veren Prof. Dr. Osman Özsoy da yaşadıklarını Cihan Medya Haber Dergisi okurlarıyla paylaşıyor. Dergide ayrıca, Demirel'in 41 yıllık danışmanı Turgut Yılmaz Güven, duayen gazetecilerden Yalçın Toker, usta foto muhabir Garbis Özatay ve televizyoncu Yavuz Oğhan ile yapılan, medya dünyasının dününe ve bugününe ışık tutan söyleşiler bulunuyor.

Fikir ve sanat hayatımızda müstesna yer edinmiş, sahibi Sezai Karakoç'la özdeşleşen Diriliş Dergisi'nin de kısa bir hikayesinin yer aldığı dergide ayrıca bazı haber ve incelemeler de okurların ilgisine sunuluyor.

Bahsi geçen haberler ve daha fazlasını Cihan Medya Haber Dergisi’nin son sayısında okuyabilirsiniz. Aboneliğin yanı sıra tüm NT mağazaları ile seçkin Yaysat bayilerinde satışa sunulan dergiye, Turkcell Dergilik'in dijital raflarından da erişilebiliyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.