Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- CHP MYK, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (14.00 - Ankara)DÜNYA- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye-Romanya İş Forumu’na katılacak. (Bükreş)GÜNCEL- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,...

POLİTİKA

- CHP MYK, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (14.00 - Ankara)

DÜNYA

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye-Romanya İş Forumu’na katılacak. (Bükreş)

GÜNCEL

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Enerji Şartı Genel Sekreteri Urban Rusnak ile bakanlıkta görüşecek. (10.15 - Ankara)

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ‘Günde 2 kez 2 dakika’ projesi kapsamında, Batıkent Refika Aksoy İlköğretim Okulu’nda (İlkyerleşim Mah. 1901. Cad. 2012 Sok.) öğrencilere ağız ve diş sağlığı seti dağıtacak. (10.00 - Ankara)

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İç Koordinasyon ve Uyum Komitesi’nin (İKUK) bakanlıktaki 14. toplantısına katılacak. (10.00 - Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yazar Talip Apaydın’ın Kocatepe Camii’ndeki cenaze törenine katılacak. (12.45 - Ankara)

SPOR

- Türkiye Kupası’nda 3. Tur kuraları İstanbul’da çekilecek. (14.00-İstanbul)

- Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Arsenal maçı için İngiltere’ye gidecek. (10.00-İstanbul)

- Galatasaray, Çarşamba günkü Arsenal maçı için yarın İngiltere’ye gelecek. Galatasaray’da teknik direktör Cesare Prandelli ve oyuncu Blerim Dzemaili bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantı sonrası Galatasaray, Arsenal maçının son antrenmanını karşılaşmanın oynanacağı statta gerçekleştirecek. (20.30 - İngiltere)

- Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye, grubundaki son maçta Mozanbik ile Ankara’da karşı karşıya gelecek. (19.00 - Ankara) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.