Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

DÜNYA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Kurulu toplantıları için geldiği ABD’de temaslarını sürdürecek. (New York)GÜNCEL- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Lütfi Elvan, İstanbul Airshow Havacılık Fuarı’na...

DÜNYA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Kurulu toplantıları için geldiği ABD’de temaslarını sürdürecek. (New York)

GÜNCEL

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Lütfi Elvan, İstanbul Airshow Havacılık Fuarı’na katılacak. (10.00 - İstanbul)

- Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Basın Kanunu Çalıştayı’na katılacak. (09.30 - Ankara)

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Kocaeli’nde, Santek 2014 Marmara Genel Sanayi ve Teknoloji Fuarı açılışı, Gölcük Pirireis İlkokul, Tersane İlkokulu ve Hamidiye İlkokulu’nun açılışı ve 33 Bin Kişilik Kocaeli Stadyumu Temel Atma törenlerine katılacak. (11.00/14.30/16.30 - Kocaeli)

SPOR

- FIFA hakemi Cüneyt Çakır, Beşiktaş'taki Shangri-La Bosphorus Otel'de düzenlenecek etkinliğe konuşmacı olarak katılacak. (16.15 - İstanbul)

- Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. (16.30 - İstanbul)

- Kadın Milli Takımı'nın ilk kez katılacağı Dünya Şampiyonası'nın açılış töreni İstanbul'da yapılacak. (19.00 - İstanbul)

- Türkiye Kupası 2. Tur'unda İstanbul Başakşehir - Tokatspor'la Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşılaşacak. (20.30 - İstanbul) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.