Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarabya Köşkü’nde sırasıyla; ABD Büyükelçisi Ricciardone, Huawei CEO’su Gua Ping ve BM Kalkınma Programı (UNDP) Başkanı Helen Clark’ı kabul edecek. (10.00/15.00/17.00 - İstanbul)DÜNYA- Başbakan...

POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarabya Köşkü’nde sırasıyla; ABD Büyükelçisi Ricciardone, Huawei CEO’su Gua Ping ve BM Kalkınma Programı (UNDP) Başkanı Helen Clark’ı kabul edecek. (10.00/15.00/17.00 - İstanbul)

DÜNYA

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avusturya’daki temaslarını tamamlayarak Fransa’ya geçecek. (Viyana/Paris)

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Dışişleri Bakanları toplantısına katılacak. (Bükreş)

- İran’la dünya güçleri arasındaki nükleer müzakerelerin beşinci turu sona erecek. (Viyana)

- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Kosova’da restore edilen İsa Bey Cami’nin açılış törenine katılacak. (Mitroviça)

SPOR

- Fenerbahçe Spor Kulübü’nün olimpiyat madalyalı boksörü Atagün Yalçınkaya, jübilesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapacak. (15.00 - İstanbul)

- FIFA 2014 Dünya Kupası’nın 9. Gününde İtalya-Kosta Rika, İsviçre-Fransa ve Japonya-Yunanistan maçları oynanacak. (19.00/22.00/01.00 - Brezilya)

- 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Edirne Sarayiçi’nde yapılacak açılış töreni ve ilk gün güreşleriyle başlayacak. (15.00 - Edirne)

- Oynanmayan, Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Liv Hospital Beko Basketbol Ligi play off final serisi 7. ve son maçıyla ilgili gelişmeler takip edilecek.

- Galatasaray Spor Kulübü Yönetimi, Başkan Ünal Aysal, yönetim kurulu üyeleri ile Galatasaray Liv Hospital oyuncuları ve teknik ekibine teşekkür yemeği verecek. (20.00 - İstanbul) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.