Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel’i kabul edecek. (12.30 - 14.30 - 17.30 - Ankara)-Başbakan Ahmet Davutoğlu Merkez...

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel’i kabul edecek. (12.30 - 14.30 - 17.30 - Ankara)

-Başbakan Ahmet Davutoğlu Merkez Bankası binasında brifingin ardından MİT Müsteşarlığı’nda brifing alacak. (11.00 - 16.00 - Ankara)

-TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Altınpark ANFA’daki Ankara Siteler 3. Mobilya İndirim ve Tanıtım Günleri açılışına katılacak. (11.30 - Ankara)

POLİTİKA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bülent Ecevit'i ölümünün 8. yılında Devlet Mezarlığı’nda mezarı başında anacak. Kılıçdaroğlu, CHP MYK’ya başkanlık edecek. (11.00 - 13.00 - Ankara)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Belediyesi Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Merkezi’nin açılış törenine katacak. (18.00 - İstanbul)

-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, bakanlık merkez binada ‘çocuk mahkumlar için işbirliği protokolü imzalayacak. (10.00 - Ankara)

-Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, yeni kurduğu partinin adını, amblemini, tüzük ve programı ile ilkelerini Aktif Metropolitan Otel’de basın toplantısı ile açıklayacak. (11.00 - Ankara)

-TBMM’de; Plan ve Bütçe Komisyonu, Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Dışişleri Komisyonu, 9/8 Esas Numaralı Meclis Soruşturma Komisyonu, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu, Adalet Komisyonu toplantıları yapılacak. (10.00 - 10.30 - 11.00 - 11.00 - 11.00 - 11.00 - 14.15 - 15.30 - Ankara)

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Çankırı'da. Bakan Eroğlu, toplu temel atma ve açılış törenine katılacak. (15.30 - Çankırı)

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kilis ve Gaziantep’te çeşitli temel atma ve ödül törenlerine katılacak. (10.00 - 15.00 - Kilis / Gaziantep)

DÜNYA

-İsrail Dışişleri Bakanı Avigador Liebarman, Münhasır Ekonomik Bölge'deki gelişmeler ve Türkiye'nin bölgedeki doğal gaz çalışmalarını görüşmek için Kıbrıs Rum Kesimi'ne geliyor. (Nicosia)

-ABD'deki ara seçimlerde Kongre'nin Senato kanadında 36 sandalyeden 15’inin sonuçları belli oldu. Bunlardan 4’ünü Demokrat, 11’ini ise Cumhuriyetçi adaylar kazandı.Seçim sonrası gelişmeler takip edilecek. (Washington - New York)

-Irak ve Suriye'deki IŞİD hedeflerine düzenlenen hava saldırılarına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-ÖZEL - Servis şoförü Hakan Yaman, Gezi olayları sırasında Sancaktepe’de polisin sert bir cisimle vurması sonucu gözüyle birlikte işini de kaybettiğini belirtiyor. Uluslararası Af Örgütü’nün desteğiyle Hollanda’ya gelen ve başından geçenleri buradaki yetkililere anlatan Yaman, faillerin belirlenememesi sebebiyle 15 aydır dava açamadığını ifade ediyor. (Amsterdam)

ÖZEL – Fransa’da 5 çocuğu elinden alınan Hülya Beyazıt, “Bize yardım edebilecek kurumlardan ve derneklerden destek bekliyoruz. Lütfen sesimizi duysunlar ve çocuklarımıza tekrar kavuşmamız için yol göstersinler.” çağrısında bulundu. (Paris)

GÜNCEL

-Anadolu Alevi Bektaşi Federasyonu, Muharrem ayı nedeniyle Wyndham Otel’de oruç açma programı düzenleyecek. (17.00- İstanbul)

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Beşiktaş'a konuk olacak Sırbistan'ın Partizan Takımı İstanbul'a gelecek. (12.40 - İstanbul)

-UEFA Avrupa Ligi C Grubu maçında Beşiktaş'a konuk olacak Partizan'da teknik direktör Marko Nikolić ve bir futbolcu Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Konuk ekip Beşiktaş maçının son çalışmasını da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacak. (19.30 - 20.00- İstanbul)

-UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. maçında Partizan'ı ağırlayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic ile bir futbolcu basın toplantısı düzenleyecek. Siyah beyazlı ekip Partizan maçının son çalışmasını da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacak. (16.00 - 17.00 - İstanbul)

-Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı’nın yeni transferi Hırvat Vedran Zrnic siyah beyazlı kulübe imza atacak. (12.30 - İstanbul)

-Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de bu maçın hazırlıkları devam edecek. Antrenman sonrasında ise sarı lacivertli ekibin kaptanı Emre Belözoğlu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (11.00 - 12.30 - İstanbul)

-Türkiye Kupası 3. tur maçları oynanacak 5 karşılaşma ile tamamlanacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.