Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

POLİTİKA- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, eski şoförü Metin Kardaşlı'nın Kartal Cevizli İstasyon Camii'ndeki cenaze namazına katılacak. (16.13-İstanbul)- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile MYK ve...

POLİTİKA

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, eski şoförü Metin Kardaşlı'nın Kartal Cevizli İstasyon Camii'ndeki cenaze namazına katılacak. (16.13-İstanbul)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile MYK ve PM üyeleri ayrıca il yöneticilerinden oluşan bir heyet Suruç'ta bulunacak. (Şanlıurfa)

DÜNYA

- Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Kurban Bayramı namazı için başta Ejderbey Camii olmak üzere birçok ibadet mekânını dolduran Azeri Müslümanlar, ülkenin ve dünyanın huzuru için dua etti. (Bakü)

- Afgan yetkililer, savaşlar nedeniyle fakirliğin arttığı ülkede on yıldır ihtiyaç sahibi yoksul ve yetim halkın derdine derman olmaya çalışan Kimse Yok Mu Derneği'nin faaliyetlerini överek gönüllülere teşekkür etti. (Kabil)

GÜNCEL

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa)

- Tüm yurtta Kurban Bayramı ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 5. haftasına Kasımpaşa-Gaziantepspor, Sivasspor-Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor-Galatasaray ve Fenerbahçe-Torku Konyaspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.30-16.00-18.30-21.00-İstanbul-Sivas-Kayseri)

- PTT 1. Lig’de 5. hafta maçlarına Altınordu-Albimo Alanyaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediye-Elazığspor maçlarıyla devam edilecek. (14.00-19.00-İzmir-Gaziantep)

- Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda Türkiye, F Grubu’ndaki 3. maçında Hollanda ile karşı karşıya gelecek. (18.00-İtalya)

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.