Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Four Seasons Otel’de TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısına katılacak. Erdoğan daha sonra Çankaya Köşk’ünde sırasıyla Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Diyanet İşleri Başkanı...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Four Seasons Otel’de TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısına katılacak. Erdoğan daha sonra Çankaya Köşk’ünde sırasıyla Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu kabul edecek. (11.00-16:00-17:00-18:00- İstanbul-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlık Merkez Binada Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’i kabul edecek, , Çözüm Süreci Toplantısına başkanlık edecek. Başbakan Davutoğlu, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’i ziyaret edecek. Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Çankaya Köşküne çıkacak. (11:00-14:00-16:00-18.00-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş ile Yunanistan'ın Asteras takımının karşı karşıya geleceği UEFA Avrupa Ligi maçını Çarşı Grubu ile tribünde izleyecek. (20.00- İstanbul)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gürcistan Başbakan Yardımcısı ve Enerji Bakanı Kakhaber Kaladze ile görüşecek. (14.00-Ankara)

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli bakanlık binasında Ahilik Ansiklopedisi Tanıtım Toplantısına katılacak (11:00-Ankara)

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, ‘Yeni Dönemde Türkiye-Amerika-Avrupa Perspektifi’ konulu konferansa katılacak. Zeybekci daha sonra İTB Pamuk Salonu’nu ziyaret edecek ve Korbey seansına, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda düzenlenecek ‘Ekonomik Değerlendirme Toplantısı’na iştirak edecek. (09.30-12.00-13.00-14.30-İzmir)

DÜNYA

- İskoçya’da bağımsızlık referandumu yapılacak. (Edinburgh)

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Frank-Walter Steinmeier ile bir araya gelecek. (Berlin)

- İran’ın nükleer programı ile ilgili müzakerelere devam edilecek. (New York)

GÜNCEL

- Cumhuriyet Halk Partisi, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması, yaşanan sıkıntıları, ülkede bu alanda gelişen yeni iklimi ve çözüm önerilerini Milli Eğitim Müdürlüğü önünde düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak. (12.00-Bursa)

- Manisa'nın Soma ilçesinde, maden ocağı faciası mağduru ailelere hukuki yardımdaki her türlü desteğinden dolayı, şehit aileleri adına Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu'na teşekkür belgesi verilecek. (14.00-Manisa)

- Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Konya Altınekin’de Ayçiçeği hasadına katılacak. (11.00-Konya)

- Sanatçı Gülben Ergen, kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneğinin 23. anaokulunu, 301 maden işçisinin hayatını kaybettiği Manisa'nın Soma ilçesinde açacak. (14.30-Manisa)

SPOR

- UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında C Grubu’nda Beşiktaş-Asteras Tripolis ile L Grubu’nda da Matelist Kharkiv-Trabzonspor karşılaşmaları oynanacak. (20.00-22.05-İstanbul-Lviv)

- Süper Lig takımlarının 3. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.