Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay Başkanı Recai Akyel ve Türk Devlet ve Toplulukları Dostluk, Kardeşlik ve İşbirliği Vakfı Başkan, MHP Ankara Milletvekili Y. Tuğrul Türkeş’i ayrı ayrı kabul edecek. (15.00-15.45-Ankara)-...

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay Başkanı Recai Akyel ve Türk Devlet ve Toplulukları Dostluk, Kardeşlik ve İşbirliği Vakfı Başkan, MHP Ankara Milletvekili Y. Tuğrul Türkeş’i ayrı ayrı kabul edecek. (15.00-15.45-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk yurt dışı ziyareti için KKTC’ye gidecek. (08.45-Ankara-Lefkoşa)

POLİTİKA

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde Söğüt ilçesinde yaşanan olay ve gündemle ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-Ankara)

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 ilin oda ve borsa başkanlarının katılımıyla TOBB İkiz Kulelerde yapılacak Kalkınma Ajansları Toplantısı’na katılacak. (10.00-Ankara)

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘torba’ kanunun bakanlığını ilgilendiren maddelerine ilişkin Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’nda basın toplantısı yapacak. (10.30-Ankara)

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, bakanlıkta şehit yakınları ve gazileri kabul edecek. (11.00-Ankara-)

- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Resim Heykel Müzesi’nde 2013 Yılı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni’ne katılacak. (14.30-Ankara)

- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyarbakır Valisi Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ile Fırat Anlı’yı ziyaret edecek. Bozdağ, daha sonra Diyarbakır Adliyesi’ni ziyaret edip burada yemek programını katılacak. (09.30- 14.30-Diyarbakır)

EKONOMİ

- Türkiye İstatistik Kurumu 2. çeyrek (nisan-haziran) ‘İnşaat ciro ve üretim endekslerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) temmuz ayı ‘Özel sektörün yurtdışından sağladığı kredi borcu’ verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- DİSK Genel Başkanı Kani Beko, DİSK Genel Merkezi’nde basın toplantısı yapacak. (11.00- İstanbul)

DÜNYA

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Parlamentosu’nda (AP) grup liderleriyle temaslarda bulunacak. Volkan Bozkır, AP Başkanı Martin Schulz ile bir araya gelecek. (Strasbourg)

GÜNCEL

- TMMOB Makine Mühendisleri Odası’nda üçüncü köprü inşaatının yargıya taşınması nedeniyle basın toplantısı düzenlenecek. (11.00- İstanbul)

- İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e fahri doktora unvanı verecek. (11.00- İstanbul)

KÜLTÜR-SANAT

- Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 21.si düzenlenen Altın Koza Film Festivali’nin açılış töreni bugün gerçekleştirilecek. Festivale katılacak sanatçılar için 12.45’te havaalanında karşılama töreni düzenlenecek. (12.45 – 20.30 – Adana)

SPOR

- Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda Galatasaray ile Anderlecht karşı karşıya gelecek. (21.45-İstanbul)

- Türkiye Kupası’nda 2. Tur kuraları İstanbul’da çekilecek. (14.00-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

- Bilecik, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale Valiliği işbirliğiyle düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu’ başlıyor. (10.00-Bursa)

- Bursaspor, spor toto süper ligin 3. haftasında konuk edeceği Beşiktaş maçının hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde devam edecek. (18.00-Bursa) CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.