Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Üsküdar’daki Avrasya tüneli inşaatında incelemelerde bulunacak. (12.00-İstanbul)POLİTİKA-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa’nın...

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Üsküdar’daki Avrasya tüneli inşaatında incelemelerde bulunacak. (12.00-İstanbul)

POLİTİKA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa’nın İnegöl ilçesinde SGK ilçe müdürlüğü binasının açılışına katılacak. (14.30-Bursa)

-Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İslam, Tarih, Sanat ve Kültür Araştırmaları Merkezi’nin (IRCICA) uluslararası hat sanatı buluşmasına katılacak. (10.00-İstanbul)

-CHP’nin yeni Parti Meclisi (PM), ilk toplantısını, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında genel merkezde yapacak. (10.00-Ankara)

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri sebebiyle Söğüt Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra mehteran bölüğü eşliğinde yürüyüp, Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret edecek. Bahçeli, daha sonra esnaf ziyaretinde bulunacak. (09.45-12.00-Bilecik)

GÜNCEL

-Sakarya Zaferi'nin 93. yıl dönümü kapsamında Polatlı ilçesi Duatepe’de kutlama töreni yapılacak. (14.00-Ankara)

-Bursa Barosu ‘Nasıl Bir HSYK?’ başlığıyla panel düzenliyor. İki oturum halinde düzenlenecek panele konuşmacı olarak HSYK 1. Daire Başkanı İbrahim Okur, YARSAV Başkan Yardımcısı Bülent Yücetürk, Yargıçlar Sendikası Genel Sekreteri Mustafa Karadağ, Demokrat Yargı Derneği Eş Başkanı Dr. Orhan Gazi Ertekin, İstanbul Barosu önceki Başkanı Avukat Turgut Kazan gibi tanınmış isimler katılacak. (10.00-17.00-Bursa)

-Halkevleri üyeleri, 'Ahmet Atakan ve Gezi Direnişçilerinin Arkasından Yürüyoruz' sloganıyla Bursa Setbaşı'ndan Heykel'e kadar yürüyüş gerçekleştirecek. (19.00-Bursa)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 2. Haftası Gençlerbirliği-Bursaspor, Kardemir Karabükspor-İstanbul Başakşehir, Galatasaray-Eskişehirspor ve Torku Konyaspor-Balıkesirspor karşılaşmalarıyla başlayacak. (17.00-20.00-Ankara-Karabük-İstanbul-Konya)

-PTT 1. Lig'de ikinci hafta maçlarına Boluspor-Manisaspor, Altınordu-Osmanlıspor Futbol Kulübü ve Kayserispor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarıyla başlanacak. (17.00-19.30-20.00-Bolu-İzmir-Kayseri)

-Galatasaray’ın efsane gölcüsü Metin Oktay, İstanbul’da mezarı başında anılacak. (11.00-İstanbul)

-2014 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası’nda 3.'lük ve 4.'lük maçı İspanya Madrid’te oynanacak.

-Kadın U19 Milli Takımı'nın da katılacağı UEFA Avrupa Şampiyonası grup eleme müsabakaları Bursa’da başlıyor. Bugün futbolda kadın milliler İtalya ile karşılaşacak. (14.00-Bursa)

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.