Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak. İBB 1453 Sosyal Tesisleri'nde Milli İrade Platformu üyeleri ile öğle yemeğinde biraraya gelecek olan Erdoğan, akşam da Haliç...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak. İBB 1453 Sosyal Tesisleri'nde Milli İrade Platformu üyeleri ile öğle yemeğinde biraraya gelecek olan Erdoğan, akşam da Haliç Kongre Merkezi’nde 'Global Somali Diasporası' heyetini kabul edecek. (11.30-14.00-18.30-İstanbul)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne’de 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Etkinlikleri’ne katılacak. (14.30-Edirne)

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli’de AK Parti Merkezefendi ilçe teşkilatı ve meclis üyeleriyle bir araya gelecek. (09.30-Denizli)

- HDP’nin 2. Olağanüstü Kongresi, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. (10.00-Ankara)

GÜNCEL

- Lisans Yerleştirme Sınavları'nın sonuncusu olan LYS-3 (Edebiyat-Coğrafya Sınavı) yapılacak.

- Yılma Durak: Haksızlıklar, onların kollarında ve bileklerinde kelepçe haline gelecek (Özel)

Ülkücü hareket içinde 'Doğu'nun Başbuğu' olarak anılan Yılma Durak, son zamanlarda Başbakan'ın mümin, mütedeyyin bir kısım insanları töhmet altında tutmasının haksızlık olduğunu söyledi. O töhmet sarmalının altında ezileceğini vurgulayan Durak, "Göreceğiz bunları. O töhmet ona bir sarmal haline gelip onu yok edecektir, kesin böyle. Bu haksızlıklar, onların kollarında ve bileklerinde kelepçe haline gelecektir." dedi.

- Türk-İş Manisa'nın Soma ilçesinde 'iş cinayetlerine, özelleştirmeye, talana ve soygunculara hayır' sloganıyla bir miting düzenleyecek. Mitinge, Muğla'daki termik santral işçileri de destek verecek. (13.00-Manisa)

SPOR

- FIFA 2014 Dünya Kupası gruplarında ikinci maçlar, Belçika-Rusya, Güney Kore-Cezayir ve ABD-Portekiz karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (19.00/22.00/01.00-Brezilya)

- 653. Tarihi Kırkpınar Güreşleri, Edirne Sarayiçi'nde tüm boylarda yapılacak çeyrek, yarı final ve final maçlarıyla bitecek. Kırkpınar'ın başpehlivanı ile 654. Tarihi Kırkpınar'ın ağası da belli olacak. (09.30-Edirne)

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.