Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Artvin’de, valilik önünde düzenlenen toplu açılış törenine katılacak. Erdoğan, Artvin Belediyesi'ni de ziyaret edecek. (14.00 - 16.00 - Artvin)POLİTİKA-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Artvin’de, valilik önünde düzenlenen toplu açılış törenine katılacak. Erdoğan, Artvin Belediyesi'ni de ziyaret edecek. (14.00 - 16.00 - Artvin)

POLİTİKA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ı ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, Hilton Oteli’nde düzenlenen ‘Toplumsal Uzlaşı’ toplantısına ve akşam Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi’nde Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin düzenlediği yılın basın fotoğrafları ödül törenine de katılacak. (11.00 - 12.00 - Ankara / 19.00- İstanbul)

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Siyaset ve Liderlik Okulu’nun genel merkezdeki 10. Dönem Sertifika Töreni’ne katılacak. (13.00-Ankara)

- Büyük Birlik Partisi (BBP), 9. Olağan Kurultayı’ndan sonra Genel Başkan Mustafa Destici'nin başkanlığında ilk MKYK toplantısı İçkale Otel'de gerçekleştirecek. (13.00-Ankara)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Yerel Yönetim Politikaları Açısından Çocuk ve Şehir Çalıştayı'na katılacak. (11.00- İstanbul)

-CHP'li Belediye Başkanları Eskişehir'de toplanacak. CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın yapacağı konuşmayla başlayacak Belediye Başkanları Toplantısı'nda Yılmaz Büyükerşen de proje ve hizmet tanıtımı konulu bir sunum yapacak. (11.00 -Eskişehir)  

DÜNYA

- Türkiye'nin Musul’daki Başkonsolosluğunun IŞİD tarafından ele geçirilmesi ve 49 kişinin rehin alınmasının ardından gelişmeler takip ediliyor.( Erbil, Kerkük)

- Ukrayna, Rus tanklarının Ukrayna sınırını ihlal ettiğini duyurdu.Moskova, Ukrayna’ya nota verdi; ABD, Rusya’yı suçladı.Bölgedeki gelişmeler izleniyor.(Kiev, Moskova)

-Afganistan’da cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu yapılacak. Kabil

GÜNCEL

-2014 Yılı Lisans Yerleştirme Sınavları (2014-LYS-4) tüm yurtta cumartesi ve pazar günleri yapılacak. (10.00-Ankara)

-2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 3.ayağı olan Oyak-Renault 39. Yeşil Bursa Rallisi bugün start alıyor. (14.00 - Bursa)

SPOR

-FIFA 2014 Dünya Kupası 3. Gününde Kolombiya-Yunanistan, Uruguay-Kostarika, İngiltere-İtalya ve Fildişi Sahili-Japonya maçları oynanacak. (TSİ 19.00 - 22.00 - 01.00 - 04.00 - Brezilya)

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.