Ciğerimiz yanıyor

Ciğerimiz yanıyor

Kaptan Ali Çamdalı maç sonrası yaptığı açıklamada, “Ama bu 3 puanın hiçbir önemi yok bizim için. Şehit ailelerine başsağlığı diliyorum, geride kalan yaralılara acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı

Kayserispor maçından önce meydana gelen hain terör saldırısı nedeniyle duygulu anlar yaşadıklarını ve maça konsantre olmanın doğal olarak zor olduğunu ifade eden Ali Çamdalı, ülkemizin en kısa sürede terör lanetinden kurtulmasını temenni etti.

Atiker Konyaspor'a Kayserispor maçında galibiyeti getiren tek golünü atan takım kaptanı Ali Çamdalı, yaptığı açıklamada, "Kendi açımdan maça konsantre olmak gerçekten çok zor oldu. Dün akşamdan beri çok duygulu anlar yaşadım, maç saatine kadar biraz düşük bir gardım vardı aslında. Maçı oynamamız gerekiyordu, çıktık çok şükür 3 puanla bitirdik. Ama bu 3 puanın hiçbir önemi yok bizim için. Şehit ailelerine başsağlığı diliyorum, geride kalan yaralılara acil şifalar diliyorum. Umuyorum şehit sayısı yükselmez. Bu güzel cennet vatanımız umarım en kısa zamanda bu terör lanetinden kurtulur ve hayat güzel bir şekilde devam eder. Çünkü kimse bölemez bizi, kimse istediğini elde edemez. O yüzden hayata da devam etmemiz gerekiyor. Dediğim gibi maç bir yan unsurdu bizim için. Oynadık bitti. Ama ciğerimiz yanıyor maalesef" görüşlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.