CHP'li Tekin TV'lerde Erdoğan'ı görünce

CHP'li Tekin TV'lerde Erdoğan'ı görünce

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının televizyonlarda canlı yayınlanamamasına tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından yaptığı konuşmaya basın ilgi göstermeyince CHP'li Gürsel Tekin çileden çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasıyla AK Parti'nin Kızılcahamam kampında konuşma yapan Başbakan Erdoğan'ın konuşması aynı zamana denk gelince görsel medya rotayı Erdoğan'a çevirdi.

Erdoğan'ın konuşmasını tüm haber kanalları canlı yayınla vermesine Tekin isyan etti. 

NİYE CANLI VERMEDİNİZ

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından Basın Birimi’nin bulunduğu kata gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, ekranlarda Kılıçdaroğlu yenine Erdoğan'ı görünce çok sinirlendi.

tekin.jpg

APOLETSİZ ERDOĞAN

İkili arasında son günlerde karşılıklı sert demeçler yaşanmıştı.  1 Mayıs'ta "Hiçbir şey değişmedi dünün apoletli Evren bugün de apoletsiz Erdoğan var" diyen Tekin, ayrıca Erdoğan'ın çocuklarının İstanbul'un silüetini bozan gökdelende dairesi olduğunu iddia etmişti. 

"NE MAL OLDUĞUNU KADIKÖY'DE İNŞAAT YAPANLAR İYİ BİLİR"

Tekin'i iddiayı ispatlamaya çağıran Erdoğan, sicili bozuk ilan ettiği CHP'li vekil için şunları söylemişti:

''Al birini vur öbürüne. Hiçbirinin farkı yok. Söylüyorum, eğer bu iddiasını ispat edemezse o sicili bozuk milletvekili de aynı şekilde yalancıdır, müfteridir, namerttir. Çünkü onun da Kadıköy'de ne olduğunu, ne mal olduğunu Kadıköy'de inşaat yapanlar çok iyi bilir.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.